17:22 29.01.2020

За рік контакт-центр АТ «Дніпропетровськгаз» опрацював 2 млн звернень споживачів

2 хв читати

З початку року оператори Контакт-центру АТ "Дніпропетровськгаз" опрацювали 2,1 млн звернень споживачів газу області. Найчастіше клієнти консультуються щодо стану особового рахунку та поточної заборгованості за спожитий газ. Всі ці питання споживачі можуть вирішити і самостійно за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua.

Клієнти можуть отримати дистанційну відповідь на будь-яке питання зателефонувавши за номером контакт-центру. Левова частка звернень до контакт-центру АТ «Дніпропетровськгаз» - більш ніж 59% - стосуються заборгованості. Більш ніж 130 тис разів споживачі звертались до контакт-центру задля консультації по паперовим рахункам – 131 744 тис звернень.

Також отримати консультацію можна безпосередньо в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Цей сервіс надає можливість отримати відповідь на усі запитання. Таким чином оператори контакт-центру минулоріч проконсультували 30 тис споживачів природного газу Дніпропетровщини.

Задля зручності та економії часу для клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» постійно збільшується кількість способів та покращується якість дистанційного спілкування з постачальником газу. Відтак, окрім контакт-центру, Особистого кабінету на сайті 104.ua та мобільного додатку 104Mobile для Android, в 2019 році було розроблено ще чат-бот 7104ua у месенджері Viber та мобільний додаток 104 Mobile Light для користувачів iPhone.

Отримати консультацію в контакт-центрі АТ "Дніпропетровськгаз " споживачі можуть щодня від 8:00 до 20:00 за номером телефону 056 78 70 104, 067 00 90 104. Оператори працюють без перерв.

Для того аби самостійно контролювати стан особового рахунку, розмір нарахованої субсидії, наявність боргу або переплати, передати показання лічильника зареєструйте свій Особистий кабінет на сайті 104.ua. Детальну інструкцію як зареєструватися в Особистому кабінеті, читайте на сайті 104.ua у розділі «Як зареєструватися».

Довідка: Основною сферою діяльності АТ «Дніпропетровськгаз» є розподіл природного газу споживачам Дніпропетровської області. На сьогодні рівень газифікації регіону становить 89%. Природний газ отримують більш ніж 600 тисяч сімей та 2,3 тис. підприємств, установ і організацій. Компанія посідає друге місце з розподілу природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Обсяги розподілу складають близько 1,7 мільярдів кубометрів газу на рік. АТ «Дніпропетровськгаз» - одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів усіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА