14:18 01.02.2020

Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер зустрівся з Державним секретарем США Майком Помпео в Києві

2 хв читати

Андрій Гундер, президент Американської торговельної палати в Україні, зустрівся з Державним секретарем США Майком Помпео в Посольстві США в Києві, щоб донести голос бізнесу під час візиту Держсекретаря до України.

Андрій Гундер подякував Держсекретарю Помпео та Державному департаменту США за підтримку, яку вони надають Американським торговельним палатам у 43 європейських країнах. Команда Американської торговельної палати в Україні на сьогоднішній день є найбільшою в Європі.

Пан Гундер озвучив результати опитування Палати щодо бізнес-клімату в Україні та розповів про реалії ведення бізнесу, навівши приклади історій успіху компаній-членів. Він підкреслив, що настрій бізнесу позитивний, адже 88% компаній-членів Палати відзначають зростання доходів своїх компаній, а 65% - збільшують інвестиції в Україну.

"Україна відкрита для американських інвестицій, і саме зараз час інвестувати в Україну. Необхідно змістити фокус обговорень відносин США та України в площину бізнесу та інвестицій. В Україні відбувається "капітальний ремонт" і 600 компаній-членів Американської торговельної палати спостерігають зростання та збільшення доходів свого бізнесу в Україні", - прокоментував Андрій Гундер, президент Американської торговельної палати на зустрічі з Майком Помпео 31 січня.

Сторони також обговорили верховенство права, подальшу співпрацю з МВФ, відновлення повної фінансової спроможності Експортно-Імпортного банку США (EXIM) та перетворення Корпорації приватних закордонних інвестицій (OPIC) на Міжнародну корпорацію фінансового розвитку США (DFC).

Андрій Гундер подякував секретарю Помпео за постійну підтримку, яку Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін та вся команда Посольства США надають компаніям-членам.

Американська торговельна палата в Україні бачить, що оптимізм бізнес-спільноти зростає і надалі допомагатиме бізнесу розвиватися в Україні в 2020 році.

Контактна особа:
Юліана Чижова, старший менеджер із зв’язків з громадськістю та пресою Американської торговельної палати в Україні, [email protected]

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА