13:51 08.02.2020

Шовковський обійняв посаду спортивного експерта

2 хв читати

Тренер національної збірної України з футболу, легендарний футболіст київського Динамо Олександр Шовковський став експертом Торгової марки Parimatch. Колосальні знання, отримані під час кар'єри гравця і в тренерському складі збірної, — важливі складові такого рішення.

Ґрунтуючись на своєму багаторічному досвіді, Олександр аналізує статистику протистоянь, оцінює спортивну форму команд, а також акцентує увагу на всі фактори, які впливають на гравців і ситуацію на полі.

Нова роль — сміливе рішення для молодого тренера, який лише три роки тому завершив професійну кар'єру гравця.

"Статус експерта новий виклик для мене. Я радий співпраці з ТМ Parimatch, яка є найбільшим меценатом українського спорту. Упевнений, досвід і знання стануть в нагоді мені для аналітики та оцінки ситуації. Буду ділитися з вами своїми знаннями та прогнозами! " — відзначив Олександр Шовковський.

На сайті expertua.pm ви можете прочитати змістовні експертні матеріали, дізнатися цікаві факти про улюблену команду, а ще — отримати іншу корисну інформацію від ТМ Parimatch. Перший прогноз Олександр зробив на міланське дербі Інтер - Мілан, яке відбудеться 9 лютого. Прочитавши його на порталі, можна проголосувати й дізнатися, чи збігається ваша думка з вердиктом Шовковського.

"Ми щиро раді представити початок нового проекту - "Експерти PM". І тим більше приємно, що головним експертом в спортивному прогнозуванні стала така легендарна людина в українському футболі як Олександр Шовковський. Упевнений, що синтез нашої роботи дозволить всім любителям спорту ще більше полюбити гру мільйонів – футбол"  — прокоментував початок співпраці представник TM Parimatch Вадим Місюра.

Олександр Шовковський буде оглядати й аналізувати ТОП-ігри англійської Прем'єр-ліги, італійської Серії А, німецької Бундесліги, іспанської ЛаЛігі, французької Ліги 1, а також єврокубків за участю грандів європейського футболу.

Шовковський — перший воротар в історії, який не пропустив жодного м'яча в серії післяматчевих пенальті на Чемпіонаті світу, рекордсмен чемпіонату України за кількістю зіграних матчів у вищому дивізіоні. СаШо 14 разів ставав чемпіоном країни і виграв 11 Кубків України.

Підписатися на інстаграм експерта: instagram.com/oleksandrshovkovskyi/ 

Прочитати прогнози експерта: expertua.pm

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА