11:55 14.02.2020

Олексій Вадатурський, співвласник "Нібулон", виступить на першому Agribusiness Wisdom Summit

2 хв читати

"Польовий" досвід та тренди розвитку індустрії від провідних агробізнесменів

21 лютого у Leonardo Hall відбудеться перший Agribusiness Wisdom Summit, який збере провідних гравців українського аграрного ринку. На саміті десять власників та СЕО компаній поділяться досвідом створення ефективного сільськогосподарського бізнесу на внутрішньому та зовнішньому ринку.

Спікери готові ділитися безцінним досвідом і тактиками, серед них:

Олексій Вадатурський, співвласник «Нібулон». Сьогодні його холдинг будує більше ніж агробізнес. «Нібулон» відродив у країні річковий флот і тепер торгує зерном по всьому світу.

Ігор Ліскі, власник "Ефективні інвестиції". Його компанії вдалося поєднати традиції з технологіями та побудувати високотехнологічне виробництво меду.

Петро Мельник, СЕО "Агріком". Він дасть майстер-клас з антикризової практики. СЕО вдалося вивести компанію із зони бойових дій та подвоїти оборот.

Тарас Барщовський, власник Т. В. Fruit. Його компанія — найбільший виробник сокових концентратів в Україні з 60%-ю часткою ринку. Перші $200 тис. в обладнання для виробництва яблучного концентрату бізнесмен інвестував іще у 2003 році.

Алекс Ліссітса, СЕО "ІМК". Його компанія була ініціатором створення справжньої Аграрної академії – проєкту "Агрокебети", який  підтримали провідні компанії галузі.

Дмитро Огнєв, власник "Меринос-Захід", поділиться своїми правилами створення бізнесу за європейськими стандартами в Україні.

Дізнатись про захід більше та придбати квитки можна на сторінці
https://agriws.delo.ua/


Нагадаємо, що

ekonomika+ — бізнес/медіа бюро, в активі якого онлайн-видання mmr.ua, delo.ua, womo.ua та рейтинговий журнал "ТОП-100. Рейтинги крупнейших". Також ekonomika+ організовує ділові заходи, серед яких найбільші GET Business Festival, Вusiness Wisdom Summit, SHE Congress.

"ТОП-100. Рейтинги крупнейших" — видання, що спеціалізується на створенні незалежних рейтингів українського бізнесу. Основа рейтингів — опитування експертів та аналіз економічних результатів компаній-учасниць. Щороку виходить друком шість номерів "ТОП-100". Це головне видання для тих, хто ухвалює рішення.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА