12:16 17.02.2020

Спікери Biohacking Conference Kyiv: досвідчені біохакери, науковці, експерти з медитації та фейсфітнесу

2 хв читати

26 березня компанія Smile-Expo проведе першу Biohacking Conference Kyiv. Подія присвячена ефективним способам вдосконалення здоров’я та продовження життя. Захід об’єднає українських та іноземних біохакерів, лікарів, вчених, тренерів із медитації та фейсфітнесу, дієтологів та інших фахівців.

Експерти розкажуть, як запобігти хворобам і поліпшити здоров’я. Вони розкриють секрети підвищення продуктивності, продовження молодості та досягнення довголіття. Також продемонструють вправи для збереження краси та боротьби зі старінням.

Представляємо п’ятірку спікерів, які виступлять на конференції.

Грег Поттер – відомий британський біохакер, доктор циркадної біології та технологій сну. Спеціалізується на оптимізації здоров’я. Займається науковою діяльністю. Його дослідження, проведені при Університеті Лідса, висвітлювалися в Reuters, TIME, The Washington Post та інших ЗМІ світового рівня.

Олександр Коляда – генетик, біогеронтолог, дослідник старіння. Віцепрезидент Української ліги персоналізованої медицини. Є співзасновником і науковим директором генетичної лабораторії DIAGEN, а також засновником Школи довголіття. Входить у топ-30 успішних молодих вчених України.

Нана Войтенко – доктор біологічних наук, нейробіолог, електрофізіолог, професор, дослідниця болю. Завідувачка відділу сенсорної сигналізації Інституту фізіології імені О. О. Богомольця НАН України. Є засновницею Українського товариства нейронаук.

Олена Каркуклі – міжнародний експерт із фейсфітнесу, авторка книг "Faceday: Ідеальне обличчя за 10 хвилин на день" і "Банковий самомасаж. Миттєвий ліфтинг-ефект". Засновниця Вищої школи фейсфітнесу. Викладачка міжнародної школи Medical Taping Concept.

Гліб Ходоровський – майстер із медитації та досвідчений тренер із mindfulness. Впроваджує техніки усвідомленості на корпоративному рівні. Веде програми з майндфулнес у Deloitte, "Інтертоп", Evo Group, Патрульній поліції України тощо.

Гості заходу отримають можливість особисто поспілкуватися з експертами та поставити їм запитання.

Докладніше ознайомитися зі списком спікерів можна на офіційному сайті івенту.

Організатор і місце проведення івенту

Захід організовує міжнародна компанія Smile-Expo, яка протягом 13 років проводить у всьому світі івенти, присвячені інноваціям.

Biohacking Conference Kyiv відбудеться 26 березня в Києві в конференц-холі "Оазис".

Для отримання 20-відсоткової знижки використовуйте промокод – PR20.

Програма та деталі івенту – kyiv.biohacking.events.

Інтерфакс-Україна – генеральний партнер новин конференції

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА