19:50 18.02.2020

Приходько: Цілі "Опозиційної платформи – за життя" актуальні для всіх поколінь українців

2 хв читати
Приходько: Цілі "Опозиційної платформи – за життя" актуальні для всіх поколінь українців

Партійні квитки ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ отримали ще 85 киян. Про це стало відомо з інформації на офіційній сторінці київської міської організації ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ в соціальній мережі Facebook.

17 лютого відбулось урочисте вручення партійних квитків у приміщенні громадської приймальні «Правобережна» київської міської організації ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ, яка розташована на вулиці Малиновського, 4-В.

Вітала зі вступом до партії та вручала партійні квитки народний депутат України від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Наталія Приходько.

«До партії доєдналися як досвідчені люди, так і зовсім молоді. Наймолодшому лише 25 років. Це говорить про те, що цілі нашої партії актуальні для всіх поколінь українців. Попереду на нас чекає нелегка, відповідальна робота», – зазначила народний депутат України.

За її словами, у нових партійців попереду багато організаційної роботи. 

«Багато роботи насамперед з розвитку партійної структури, залученню нових членів та мобілізації електорату до місцевих виборів, які відбудуться вже восени. Новим партійцям я розповіла, що з цієї хвилини вони стали частиною нашої родини. Тому піклуватимусь про них, як про рідних. Впевнена, що з вами ми довго та плідно співпрацюватимемо!» – заявила Наталія Приходько.

Також нових партійців привітав член політради київського відділення ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Михайло Наконечний.

«Ми обов’язково залучатимемо нових партійців до роботи на виборах, будемо просити допомоги з розповсюдженням партійних матеріалів, з агітацією серед знайомих і сусідів. Натомість гарантуємо кожному всебічну підтримку партії, в тому числі – у юридичних питаннях», – розповів Михайло Наконечний.

Наразі до партії долучились 85 людей, чекають на свій партійний квиток ще близько 500.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА