17:58 11.03.2020

Репутаційний рейтинг девелопменту очолила Arricano

3 хв читати
Репутаційний рейтинг девелопменту очолила Arricano

Організаційний комітет Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти» оприлюднив галузевий зріз та shot-list операторів у відповідних галузях економіки України, які утримують стійку корпоративну та ринкову позицію. Показниками оцінки для рейтингу були репутаційна стабільність компанії, її медіаактивність, інноваційний підхід у комунікаціях, іміджевий капітал КСВ та антикризова стійкість.

На ринку будівництва та девелопменту першу позицію рейтингу зайняла компанія Arricano, набравши 221,75 консолідованих за п’ятьма показниками балів, що впивають на репутаційний актив бізнесу.

«У рейтингу якісним управлінням репутацією ми застосовуємо концептуальний підхід узгоджених дій компанії-номінанта у трьох блоках, які оцінюють  журі та експерти ринку. Це наявність фундаменту управління репутацією, арсенал інструментів для формування репутації, в тому числі майстерність та регулярність їх використання, а також система зворотних зв’язків і постійний  моніторинг взаємовідносин стейкхолдерів до компанії. Компанія Arricano набрала один із найвищих показників репутаційного активу на ринку девелопменту», - відзначила Олена Дерев’янко, голова оргкомітету Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти» та віце-президентка Української PR-Ліги.

«Компанія Arricano працює на українському ринку комерційної нерухомості вже 15 років. За цей час ми пройшли свій шлях формування корпоративної репутації та розвитку мультивекторних взаємин із стейкхолдерами. Це і Лондонська фондова біржа, інвестори, банки та фінансові установи, орендарі та партнери-підрядники з надання послуг, ЗМІ, працівники компанії, експерти, органи влади, галузеві асоціації та споживачі, які відвідують торгово-розважальні центри Arricano.  Репутація – багатогранна та системна, головною складовою якої є довіра. І це – найцінніше», - переконана Анна Чуботіна, генеральна директорка компанії Arricano.  

«З порядними компаніями як із порядними людьми – працювати цікаво та впевнено. Мені імпонує прискіплива методологія рейтингу якості управління репутацією, де до уваги взято  медіаактивність, іміджевий капітал, репутаційна стабільність із антикризовою стійкістю. Особисто я знаю цінність кожного згенерованого корпоративного меседжу, посилання на публікацію, важливість співпраці зі стейкхолдерами у формуванні думки про компанію. І скільки необхідно докласти зусиль, щоб утримувати високу репутаційну планку, яку ми встановили разом командою Arricano», - доповнила Олена Обухівська, менеджерка із комунікацій Arricano.

Компанія Arricano висловлює вдячність організаторам Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти», експертам та інвестаналітикам, головним редакторам та журналістам, які оцінювали девелоперів та виставляли свої бали.

Інформаційна довідка про компанію Arricano

Arricano – провідний девелопер торговельних центрів в Україні із європейськими інвестиціями. У 2013 році акції компанії були розміщені на Альтернативному ринку інвестицій (AIM) Лондонської фондової біржі. Сьогодні компанія Arricano володіє та управляє п’ятьма збудованими торговельними центрами та володіє часткою 49,9% акцій торговельного комплексу Sky Mall, а також земельними ділянками для подальшого будівництва трьох об’єктів, які знаходяться на стадії проектування.

Інформаційні канали канали Arricano

https://arricano.com/ua

https://www.youtube.com/channel/UCLZSxqNKyIFHRmZnHaJICtQ

https://www.facebook.com/ArricanoGroup/?fref=ts

Посилання на останній номер Arricano News Digest №19 https://arricano.com/storage/upload/files/Arricano_Digest_3%20kvartal_2019_%E2%84%9619_ua.pdf

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА