10:59 12.03.2020

ІІІ Львівський експортний форум

2 хв читати

Деталі Події

  • Date: Лютий 20, 2020 10:00 – 11:00

Категорія:

Дата: 12/03/2020 09:30 - 17:00

 

Підтримка експорту для Львівської ТПП давно є пріоритетним напрямком діяльності. Львівський експортний форум – щорічна подія Палати. Розуміючи важливість цієї сфери для підприємців, ми створили Центр підтримки експорту, регулярно проводимо навчально-тренінгові заходи для бізнесменів, залучаємо для навчання і консультування зарубіжні проекти і експертів, постійно надаємо консультації та підтримку потенційним і діючим львівським експортерам.

У Львівських Експортних Форумах беруть участь вітчизняні та зарубіжні експерти, науковці, експортери (як початкуючі, так і ті, що успішно здійснюють експортну діяльність). Проведені у 2018 та 2019 роках Форуми показали, що Львівська область є одним з лідерів у створенні сприятливого середовища для експорту українських товарів і продукції.

Проведення Форумів підтримує Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна та Львівська міська ради, Торгово-промислова палата України, найбільші й найактивніші білатеральні палати – Німецько-Українська, Польсько-Українська, Канадсько-Українська, Державна установа "Офіс з просування експортуУкраїни", провідні експертні та наукові організації.

З метою подальшого розвитку експортної діяльності регіону та України, вироблення ефективних механізмів її підтримки, пошуку нових ринків для продукції наших підприємств 12 березня 2020 року відбудеться ІІІ Львівський експортний форум.

На форумі виступить Заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України – Торговий представник України Тарас Качка.

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ! Реєстраційна форма учасника ТУТ:
https://docs.google.com/forms/d/1VuVcyCbFadYaqEFpVvVPx2zwJY0c6Mtlg8Db130MPUU/viewform?edit_requested=true

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА