18:04 12.03.2020

"Сніданок з 1+1" та "Київстар" запустили рубрику про зв’язок поколінь

3 хв читати

10 березня в ефірі рейтингового ранкового шоу країни "Сніданок з 1+1" відбулась прем’єра рубрики "Зв’язок поколінь", розробленої спільно з українською телекомунікаційною компанією Київстар. Запуску ініціативи передував проєкт "Смартфон для батьків" від Київстар, який допомагає старшому поколінню опанувати сучасні технології через інтерактивні онлайн-уроки, та проєкт #забутипровік від 1+1 media, головна мета якого – протидія ейджизму.

У рамках рубрики заплановано 8 епізодів з сюжетами та гостьовими студіями, героями яких стануть представники різних поколінь. Вони на власному прикладі покажуть, як долають фізичну та духовну відстань завдяки сучасним засобам зв’язку. Контент транслюватиметься щовівторка (протягом 8 тижнів) о 8:10 на каналі 1+1.

Відео: https://youtu.be/PJ1g8jqkG7E

"Сніданок з 1+1" не боїться братися за теми, які дискримінують ті чи інші групи суспільства. Зокрема, більшість людей у нашій країні помилково вважає, що після 50 років життя закінчується. Проте, герої наших сюжетів, люди старшого віку, доводять протилежне. Вони постійно розвиваються, демонструють абсолютно нову для України модель поведінки та інтерес до життя. Тож ми безмежно раді співпраці з Київстаром, адже спільно розроблена рубрика "Зв’язок поколінь" є продовженням нашої ідеї щодо протидії віковій дискримінації.

"Зв’язок поколінь" – це про те, що завдяки сучасним ґаджетам рідні та близькі можуть підтримувати своїх батьків, дідусів і бабусь, утримувати душевний спокій та близькість навіть на відстані. Фактично це маленькі лайф-сторі, які дають правильні меседжі суспільству щодо об’єднання родини та ключових цінностей. Така співпраця пріоритетна та важлива для нас, тому над реалізацією проєкту працюють найкращі фахівці команди", розповідає Юлія Жмакіна, директорка департаменту ранкового мовлення 1+1 media.

У вересні 2019 року Київстар запустив соціальний освітній проєкт "Смартфон для батьків", що покликаний допомогти старшому поколінню навчитись користуватись сучасними телефонами та використовувати усі їх переваги.

"Мета Київстар як технологічного лідера —  не лише забезпечити населення якісним мобільним інтернетом, а й навчити необхідних цифрових навичок, щоб кожен зміг відчути переваги сучасних технологій — користуватись послугами онлайн, знаходити потрібну інформацію, а головне підтримувати зв’язок із найріднішими людьми – дітьми та онуками", – прокоментувала Анна Захараш, директорка з корпоративних комунікацій Київстар.

Першими героями рубрики, яка вийшла в ефір 10 березня, стали Ольга та Олександр Рябчун. Мама з сином розповіли про спільне освоєння ґаджетів і можливості, які щоразу відкриваються перед ними завдяки новітнім технологіям.

"Смартфон для батьків" – це перша в Україні онлайн-школа мобільної грамотності, що покликана допомогти старшому поколінню опанувати сучасні технології. На порталі доступні 10 інтерактивних відеоуроків, які допоможуть початківцям дізнатися про всі можливості смартфона та базові онлайн-сервіси – замовляти квитки онлайн, шукати інформацію в Інтернеті, записуватися до лікаря онлайн та багато іншого.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,4 млн. абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні та є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією, що реалізує десятки проєктів з метою розвитку суспільства.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА