21:24 24.03.2020

"Донбасенерго" мобілізує зусилля для боротьби з поширенням COVID-19 на підприємствах компанії

2 хв читати

ПАТ "Донбасенерго", усвідомлюючи важливість безперебійної роботи енергетичної галузі України, запровадило низку обмежувальних заходів з метою посилення боротьби з поширенням смертельно небезпечної хвороби COVID-19.

Зокрема, весь персонал компанії забезпечений захисними масками й респіраторами. Частину працівників на період карантину переведено на віддалений режим роботи. Постійно проводиться моніторинг стану здоров'я кожного співробітника.

Головний структурний підрозділ "Донбасенерго" — Слов'янська ТЕС належить до категорії підприємств критичної промислової інфраструктури. На станції наразі введено режим забезпечення підвищених заходів безпеки: проводиться дезінфекція виробничих і офісних приміщень, посилено санітарно-гігієнічні вимоги до працівників, на території постійно чергує медперсонал. Крім того, організовано доставку людей на роботу та з роботи транспортом станції.

Підприємства громадського харчування на Слов'янській ТЕС переведено в режим роботи продовольчих магазинів. Усі співробітники структурної одиниці "Енергосоцінвест" забезпечені засобами захисту, а також дезінфікуючими засобами.

"Ми усвідомлюємо повноту небезпеки й намагаємося працювати на випередження. Зараз наше основне завдання — забезпечити стабільність генерації електроенергії. Слов'янська ТЕС залишається надійною ланкою енергосистеми країни. Ми стежимо за розвитком подій 24 години на добу", — відзначив комерційний директор ПАТ "Донбасенерго" Олег Ларіонов.

Довідково: станом на 01.03.2020 р. 60,86 % акцій ПАТ "Донбасенерго" належать Приватному акціонерному товариству "ЕНЕРГОІНВЕСТ ХОЛДИНГ", 25 % + 1 акція – державі в особі Фонду державного майна України, 14,14 % – іншим міноритарним акціонерам.

ПАТ "Донбасенерго" об’єднує дві електростанції: Слов’янську та Старобешівську ТЕС (остання з 2014 р. розташована на не підконтрольній Україні території). З березня 2017 р. показники виробничої діяльності активів, розміщених на тимчасово окупованій території в Донецькій області, не включаються у зведену звітність "Донбасенерго" через втрату контролю над ними.

Сумарна встановлена потужність Слов’янської ТЕС становить 880 МВт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА