19:14 27.03.2020

Група компаній RDS придбала сучасний апарат ШВЛ для міської лікарні Одеси

2 хв читати
Група компаній RDS придбала сучасний апарат ШВЛ для міської лікарні Одеси

Група дорожньо-будівельних компаній RDS придбала сучасний апарат штучної вентиляції легенів Oricare V8600 (USA) для міської лікарні Одеси.

Цей апарат ШВЛ об'єднує в собі переваги гнучкої неінвазивної вентиляції з повнофункціональною інвазивною вентиляцією для більш ефективної роботи відділень реанімації та інтенсивної терапії.

Також група RDS надає фінансову допомогу районним адміністраціям, селищним радам і містам для придбання засобів індивідуального захисту (масок, дезінфекторів) у всіх регіонах України, в яких працює група - Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Вінницькій та Київській областях, а також в Києві та Одесі.

 "Сьогодні бізнес як ніколи повинен підтримувати державу та народ України в цілому, спрямувати всі сили на боротьбу з пандемією. Ми вважаємо своїм обов'язком не залишатися осторонь і надавати посильну допомогу", - каже Співвласник групи RDS Юрій Шумахер.

Апарат ШВЛ Oricare V8600 оснащений режимами BIVENT (вентиляція з керованим тиском) і PRVC (вентиляція з керованим об'ємом та регульованим тиском). Апарат має гнучку конфігурацію: може бути розташований на візку, ліжку або на стельовій консолі. Апарат компактний, з потужним акумулятором, легкий в переміщенні, також має запатентований клапан видиху з підігрівом, який підходить для стерилізації в автоклаві, вбудований нерозбірний датчик потоку.

В українську групу компаній RDS входять "Київшляхбуд" та "Ростдорбуд". Основні напрямки діяльності - будівництво, реконструкція та експлуатаційне обслуговування автомобільних доріг і мостів, будівництво аеродромних комплексів.

Компанія будує бетонну дорогу Н-14 Кропивницький-Миколаїв. У рамках реконструкції траси Н-31 Дніпро-Решетилівка на Полтавщині група компаній RDS будує шляхопровід через залізницю та ділянку першої бетонної дороги в Україні. У 2019 компанія виграла тендер Світового банку на проведення робіт на трасі першої категорії М-03 Київ-Харків-Довжанський.

Станом на початок 2020 року компанія працює в семи регіонах України і має 10 виробничих баз.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА