14:27 31.03.2020

Клієнти ТОВ “Рівнегаз Збут” отримали швидку реєстрацію в "особистому кабінеті"

2 хв читати
Клієнти ТОВ “Рівнегаз Збут” отримали швидку реєстрацію в "особистому кабінеті"

Експрес-реєстрація в онлайн сервісі стала доступною для кожного споживача газу у Рівненській області. 

ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" спростило для своїх клієнтів доступ до дистанційних сервісів під час карантину. Компанія екстрено розробила експрес-реєстрацію в «особистому кабінеті» на сайті 104ua. Наразі онлайн-сервісами  вже користується понад 68 тис. споживачів газу Рівненської області.

З початком карантину, введеного урядом, ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" повністю перейшло на дистанційне обслуговування клієнтів. Фахівці контакт-центру ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" проводять реєстрацію в «особистому кабінеті» по телефону. Таким чином для 265 тис. родин Рівненщини, що користуються газом, є можливість безпечно контролювати стан особового рахунку, своєчасно здійснювати платежі за газ, завантажувати рахунки та отримувати відповіді на питання, Для використання усіх можливостей дистанційного зв'язку з газовою компанією, споживачеві достатньо зателефонувати до контакт-центру ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" (0362) 48- 90-04. Ідентифікація клієнта відбувається за номером мобільного телефону, що значно спростило процес реєстрації на сайті 104ua.

Після дзвінка і уточнення особового рахунку, «особистий кабінет» буде створено автоматично. А на телефон клієнта, надійде повідомлення з паролем для входу в кабінет. Логін для входу це номер телефону, на який отримано смс.

«Сучасні онлайн-сервіси допомагають вирішувати безліч питань дистанційно. Дбаючи про своїх працівників та клієнтів, аби мінімізувати ризик поширення вірусних інфекцій, ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ"  перейшло на дистанційне обслуговування. - Зазначає начальник відділу розрахунків ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ"  Тетяна Парфенюк. -  В нинішніх умовах це зручно і безпечно. Тому наше товариство рекомендує максимально користуватися онлайн послугами і сервісами».

 Заходити у "особистий кабінет" на сайті  104ua можна за допомогою телефону або персонального комп’ютера. Далі необхідно ввести логін і пароль, вказані в смс. Скориставшись онлайн-сервісами ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" клієнти матимуть змогу:

-             контролювати стан особового рахунку;

-             безпечно, швидко та своєчасно сплачувати за газ;

-             завантажувати рахунки;

-             отримувати необхідні консультації.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА