15:31 31.03.2020

Державний УКРГАЗБАНК під час карантину видав першу сотню "Доступних кредитів 5-7-9%"

2 хв читати
Державний УКРГАЗБАНК під час карантину видав першу сотню "Доступних кредитів 5-7-9%"

Державний Укргазбанк продовжує активно підтримувати український бізнес, а тому першим серед банків перетнув позначку у 100 позичальників у президентській програмі «Доступні кредити 5-7-9%». Наразі вже 105 підприємців отримали кредитів на суму 71,5 млн грн. Про це повідомляє прес-служба банку.

«Ми чудово розуміємо необхідність стимулювання бізнесу у цей період і тому, попри карантин та переважно дистанційну форму роботи наших менеджерів, банк ні на мить не зупиняв розгляд заявок за цією президентською програмою. До того ж особистий візит до банку клієнтам не потрібен – всі документи можна надіслати нам онлайн», – зазначив голова правління Укргазбанку Кирило Шевченко.

В Укргазбанк все частіше звертаються за транспортом. Це пов’язано з карантином та вимушеною необхідністю переформатування свого бізнесу з акцентом на доставку. Наші клієнти це добре розуміють, швидко приймають рішення, оперативно адаптуються до нових реалій, і банк їм в цьому залюбки допомагає. Крім того, попитом ця програма користується для розвитку торговельного бізнесу, придбання транспортних засобів та сільгосптехніки.

Програма «Доступні кредити 5-7-9%» відкриє українському бізнесу шлях до розвитку, збільшення своїх масштабів та створення нових робочих місць. Важливо, що програма створена не лише для діючого бізнесу, а й для новачків, для яких доступне фінансування є вкрай необхідним саме на старті.

Програма надає низку інструментів здешевлення та доступності кредитів, а це:

Здешевлення кредитів шляхом компенсації відсоткової ставки до рівня 5, 7 та 9% річних за кредитами у національній валюті (додатково сплачуватиметься комісія банків у 0,5-1%). Відсоток залежить від розміру та типу бізнесу:

  • 5% річних – якщо виручка до 25 млн грн і створюються мінімум 2 робочих місця протягом першого кварталу;
  • 7% річних – для бізнесу з виручкою до 25 млн грн;
  • 9% річних – для бізнесу з виручкою до 50 млн грн.

При цьому, для підприємців, які отримали кредит за програмою під 7% або 9%, ставка знижується на 0,5 в.п. за кожне створене робоче місце (але ставка не може бути нижчою за 5%).

Надання часткових гарантій за кредитами – мікро та малому бізнесу, якщо у них не вистачає застави (оплата за гарантію становить 0,5% від розміру кредиту).

Наразі всі відділення Укргазбанку працюють у звичайному режимі, за винятком відділень, що працюють в пунктах контролю через державний кордон України.

Та нагадуємо, що найбезпечнішим нині способом користування продуктами та сервісами Укргазбанку є його дистанційні сервіси – мобільний додаток «ЕКОбанк онлайн», контакт-центр та Клієнт інтернет-банкінг для юридичних осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА