19:37 31.03.2020

Не виходячи з дому: консультації лікарів онлайн з HELSI.ME

2 хв читати

Поки в країні йде наступний етап реформи, пандемія COVID-19 задала свій контекст – весь світ думає, як працювати в нових реаліях. Найбільша Медична інформаційна система України HELSI.ME  стартує запуск сервісу відеозв’язку з лікарями: користувачі HELSI.ME, незалежно від місця перебування, матимуть змогу записатись до лікаря через сайт та проконсультуватися з ним, отримати рекомендації по лікуванню через відеодзвінок.

“Загальний світовий тренд зрозумілий – все переходить в онлайн. Ми, як лідери, рухаємось в цей тренд. Сервіс з відеодзвінками почав апробацію і має перед собою розв’язання головної задачі – розвантажити, в першу чергу, сімейних лікарів, адже в сучасних умовах вони й так перевантажені та працюють понаднормово. Такий сервіс має максимально спростити їх роботу. На жаль, не всі лікарі мають технічні засоби, тому їх треба буде забезпечувати веб-камерами, що трохи затримує процес повної реалізації.” – зазначив розробник медичної інформаційної системи.

Відеодзвінки в системі HELSI.ME  під час прийому – це перший крок до повноцінної телемедицини в найширшому розумінні цього слова, розроблена для користувачів. В майбутньому, користувачі зможуть під час телемедичної консультації: спілкуватись з лікарем в режимі чату, надсилати результати лабораторних та інструментальних досліджень, в тому числі з телеметричних пристроїв. В планах в найкоротші терміни проінформувати всі медичні заклади, які працюють з сервісом HELSI.ME про запровадження даного функціоналу, в першу чергу – донести інформацію про нові можливості сімейним лікарям, адже це спростить комунікацію зі схвильованими пандемією пацієнтів та підвищить якість дотримання карантину. 

Варто зазначити, що всі персональні дані користувачів надійно захищені. Всі дані зберігаються у дата-центрі, який отримав сертифікат комплексної системи захисту інформації (КСЗІ) від Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

На цьому тижні сервіс HELSI.ME  проведе вебінар по використанню відеодзвінків для сімейних лікарів, анонс якого відбудеться на Facebook-сторінці медичної інформаційної системи. 

Довідка: HELSI.ME – це сервіс запису до лікарів, через який щомісячно записуються на прийом понад 1,5 мільйонів пацієнтів. Одна з найбільших інформаційних систем України, яка працює у всіх найбільших містах таких як Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя та багатьох інших!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА