18:19 06.04.2020

Юридичне об'єднання Revealing Information створило Центр підтримки бізнесу

2 хв читати
Юридичне об'єднання Revealing Information створило Центр підтримки бізнесу

Всеукраїнське юридичне об'єднання Revealing Information створило Центр підтримки бізнесу. Центр надаватиме допомогу бізнесу у боротьбі з рейдерством, яке в період надзвичайної ситуації та карантину стає вкрай актуальною проблемою.

За інформацією Міністерства юстиції, кількість спроб рейдерства лише через внесення змін до державних реєстрів за час карантину зросла майже в 16 разів.

Керуючий партнер юридичної компанії Revealing Information Олександр Кеєр зазначає, що і суспільство, і бізнес проходять нині через високу турбулентність.



"В Україні кількість шахрайських дій зростає, Мін’юст офіційно заявив про зростання спроб рейдерства в десятки разів. Ми також спостерігаємо цей тренд. Ситуацію погіршує невизначеність із коронавірусом і його впливом на бізнес та економіку. Працюємо на випередження, зокрема тому наша компанія створила Центр підтримки бізнесу саме зараз", – заявив керуючий партнер юридичної компанії Revealing Information Олександр Кеєр.

Центр підтримки бізнесу Revealing Information надаватиме послуги із захисту бізнесу всіма юридично доступними і законними методами, як-от проведення охоронних і превентивних заходів, представництво в судах, юридичний супровід угод у період карантину тощо.

Revealing Information - всеукраїнське юридичне об'єднання експертів широкого спектру, що надає послуги із захисту прав потерпілих від будь-яких видів правопорушень, шахрайства і бандитизму.

Серед послуг об'єднання – юридична підтримка бізнесу, аналітично-інформаційна та розшукова діяльність, заходи з протидії рейдерству, супровід клієнтів у кримінальних, господарських і цивільних спорах тощо.

http://revealinginformation.com.ua/

E-mail: [email protected]

Телефоны: +38095 868 35 90, +38067 868 36 90

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА