Львівський заклад інноваційного формату додав в меню піцу
Львівський ресторан AppFood, який відкрив бізнесмен Рафал Шиманський, за незначний час став улюбленим місцем місцевих жителів. Причина такої прихильності, мабуть, пов'язана з його універсальністю, адже там можна і перепочити за чашкою кави з донатом, і швидко поїсти домашній суп під час обідньої перерви.
З недавніх пір у меню закладу з'явилася нова додаткова позиція, а точніше цілих вісім — піца з різними начинками PizzaApp.
Наразі PizzaApp доступна для замовлення доставки, адже заклад зачинено через карантин.
Оскільки клієнти не мають змоги завітати в AppFood, нова опція, яку заклад запустив минулого тижня, дає змогу ласувати улюбленими стравами вдома, аби не забути їхній смак під час ізоляції. Доставку можна оформити через оновлений додаток ресторану.
PizzaApp — окремий розділ у меню, який пропонує вісім різних смаків традиційної італійської страви.
М'ясна — шинка, салямі та мисливські ковбаски, покриті сиром Моцарелла.
Пепероні — соус Шрирача, салямі та перець Чилі додають страві пікантний смак.
Салямі — назва говорить про головний інгредієнт піци — сорт сировяленої ковбаси салямі. А на додаток — свіжі помідори, базилік і все це під сиром Моцарелла.
Маргарита — традиційний смак піци з сиром Моцарелла Буффало та базиліком, без додавання м'яса. Легкий варіант сніданку, обіду чи вечері.
Адажіо — піца з шинкою та грибами, покрита сиром Моцарелла та Пармезаном.
Цезаре — незвичний смак завдяки вершковому соусу та різноманіттю сирів, за якими ховається куряче філе та свіжі помідори Черрі.
Гавайська — ананаси та курка, для тих, хто полюбляє нестандартні поєднання.
Кватро Формаджі — рікотта чи дор блю? Навіщо обирати, якщо піца “чотири сири” поєднує одразу декілька видів сиру.
Ви також можете замовити традиційні позиції AppFood — шашлики AppMeat, запіканку AppZap, один з гарячих супів AppSoup чи десерт AppDonut. Всього за 29 хвилин ваше замовлення вже стоятиме під дверима, наповнюючи ароматом під'їзд. 29 хвилин — чітко встановлений час доставки від AppFood у будь-яку точку міста.
Рафал Шиманський хотів створити місце, яке задовольняло б потреби сучасних людей — школяри чи студенти, айтішники чи бізнесмени, які не люблять марнувати час — головний ресурс, якого зазвичай обмаль.
Доставка від AppFood продовжує традиції та стандарти самого закладу, а тому надає сервіс, який не поступається якістю та швидкістю самого ресторану.
AppFood має власний штат кур’єрів, які проходять температурний скринінг. Всі працівники забезпечені достатньою кількістю масок та рукавиць, аби безпечно доставляти замовлення львів'янам.
Думка щодо нової послуги виникла у Рафала небезпідставно — щоб допомагати один одному та підтримувати у цей нелегкий для України час.
Наразі у планах Рафала відкриття чергового AppFood, який на крок наблизить бізнесмена до мрії про всеукраїнську мережу інноваційних закладів.