10:00 27.04.2020

На 15% збільшилась кількість онлайн платежів за доставку газу на Сумщині

2 хв читати
На 15% збільшилась кількість онлайн платежів за доставку газу на Сумщині

Від початку карантину зберігається тенденція збільшення розрахунків за доставку газу онлайн. Проте протягом березня-квітня АТ «Сумигаз» отримало від банків та платіжних сервісів 1,5 тисячі оплат за послуги з доставки газу, в яких не зазначені номер особового рахунку або адреса платника. До визначення власника оплачених коштів, платежі залишаються неідентифіковані. А на особових рахунках клієнтів накопичується заборгованість.

Компанія звертає увагу клієнтів на необхідність при оплаті зазначати свій особовий рахунок і адресу, зберігати квитанції про оплату. Це дозволить швидко та коректно зарахувати кошти, сплачені за доставку газу.

Стосовно не ідентифікованих платежів, якщо клієнт компанії протягом двох тижнів після оплати у онлайн-сервісах www.104.ua не бачить зарахувань на його особовий рахунок коштів, з високою долею ймовірності, вони надійшли з банківської установи або платіжного сервісу без необхідних реквізитів платника. У цьому разі, необхідно надати підтвердження проведеної оплати - квитанції.

Під час карантинних обмежень надіслати скан-копію квитанції можна на електронну адресу [email protected], із зазначенням особового рахунку та адреси.

У АТ «Сумигаз» вдячні клієнтам за своєчасну оплату послуги. У складні для всіх часи, це допомагає підтримувати стабільну та безперебійну роботу газових мереж в області, роботу аварійної служби.

Нагадуємо, що сплатити за доставки газу можна дистанційно за допомогою онлайн-сервісів 104.ua:

  • особистого кабінету на сайті 104.ua
  • чат-боту «7104ua» у Viber чи Telegram
  • мобільного додатку 104Mobile для Android
  • мобільного додатку 104Mobile Light для iPhone

Для споживачів АТ «Сумигаз» розроблено експрес-реєстрацію, яка дозволяє автоматично зареєструвати особистий кабінет на сайті 104.ua. Для цього достатньо подзвонити зі смартфона до контакт-центру за номером 067 00-03-104 і повідомити оператору номер особового рахунку, який зазначено у квитанції кожного клієнта. Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач в СМС отримає логін та пароль до нього.

Закликаємо споживачів, які мають можливість, сплачувати за послуги газопостачання вчасно. Ці кошти потрібні для забезпечення діяльності компанії та оплати праці газовиків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА