15:27 27.04.2020

Що дивляться українці на карантині: дані "Київстар ТБ"

2 хв читати

За період карантину* користувачі "Київстар ТБ" стали переглядати телеканали на 30% більше, а фільми з відеобібліотеки – на 63%.

Перевагу глядачі надають національним телеканалам загального інтересу. У трійці лідерів: 1+1 HD, Україна та СТБ. З-поміж тематичних каналів більш за все дивляться кіно (TV 1000, TV 1000 Action, VIP Comedy) та дитячі канали ("ПЛЮС ПЛЮС", Nick Jr., "Піксель").  Телеперегляд останніх зріс на 18%. Така тенденція цілком зрозуміла, адже з початку карантину "Київстар ТБ" відкрив доступ до 6 дитячих каналів всім користувачам сервісу незалежно від обраного тарифу.

Окрім 150 телеканалів, платформа "Київстар ТБ" має велику  відеобібліотеку. З-поміж 7000 фільмів і серіалів абоненти віддають перевагу контенту українського виробництва – за період карантину лідером за переглядами став мелодраматичний серіал "Доктор Віра". Також до рейтингу ввійшли програми "Світ навиворіт", "Ліга сміху", "Голос країни".

Серед фільмів іноземного виробництва популярними стали бойовики "Загін самогубців" та "Форсаж: Гоббс та Шоу", мультфільми "Співай", "Секрети домашніх тварин – 2" та серія фільмів про Гаррі Поттера.

"Київстар ТБ" також підтримує проєкт "Всеукраїнська школа онлайн". На платформі відкрито доступ до всіх телеканалів, що транслюють уроки, також їх можна переглянути у відеобібліотеці. За 2,5 тижня випуски переглянули понад 251 тисяч разів. Причому глядацька активність збільшується в середньому на 28% від тижня до тижня. Серед уроків, розміщених у відеобібліотеці, найбільш популярними  стали  фізкультура, англійська мова для п’ятикласників, всесвітня історія для 10-х класів, а також математика й англійська для 11-х класів.

Нагадаємо, компанія «Київстар» реалізувала низку ініціатив для підтримки абонентів на період карантину, інвестувавши в їхню реалізацію понад 30 млн грн., а також додатково виділяє 30 мільйонів гривень благодійної допомоги на боротьбу з COVID-19 в Україні. Про всі ініціативи Київстар можна дізнатися за посиланням: kyivstar.ua/covid2019

*Дані за період 16.03.2020–24.04.2020.

Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G приблизно для 26,2 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, що має офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні, є найбільшим платником податків до бюджету на телеком-ринку, одним із найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА