20:00 28.04.2020

Безкоштовна віртуальна школа "Ранок" відкрила 0-й клас та запускає онлайн-тестування Erudito Class

2 хв читати
Безкоштовна віртуальна школа "Ранок" відкрила 0-й клас та запускає онлайн-тестування Erudito Class

Карантин триває, але освітній процес у загальноосвітніх закладах України не зупиняється. На підтримку вітчизняним школярам, за ініціативи видавництва дитячої та шкільної літератури "Ранок", працює волонтерський проект школа "Ранок", яка була запущена у віртуальний простір 18 березня, майже від самого початку карантинних заходів. Нагадуємо вам про те, що по буднях у школі проходять заняття для учнів 1-11 класів. Уроки перемежовуються спортивними заняттями та розважально-розвиваючою активністю.

Розклад: https://cutt.ly/RyaY4eU.

Реєстрація: https://cutt.ly/kyaEfLy.

24 квітня у віртуальній школі запрацював новий 0-й клас, активний по понеділках, середах та п’ятницях з 9:30. У програмі уроків для майбутніх першачків передбачені: навчання грамоти, математика, розвиток мовлення та логічного мислення, музичне та образотворче мистецтво, рухливі та дидактичні ігри.

А ще школа "Ранок" відкрила безкоштовний доступ до освітніх платформ Моzaik та Erudito та фільмів TwigEducation і "ПлюсПлюс". Навчальна програма онлайн-закладу, що вкладається в рамки затвердженої МОН України, передбачає онлайн-уроки для трьох рівнів підготовки школярів: "Розвідники" (1–4 класи), "Дослідники" (5–9 класи) та "Винахідники" (10–11 класи).

За місяць функціонування віртуальної школи "Ранок" було:

– підготовано 380 відеороликів;

– проведено 120 годин онлайн-трансляцій;

– залучено 83 спікери;

– організовано 5 віртуальних педрад;

– отримано 780 000 переглядів за місяць від 327 000 глядачів школи;

– налагоджено співпрацю з учителями з 21 області України;

– проведено мистецькі зустрічі з 15 українськими письменниками в рамках проєктів "Живі письменники" та "Мистецький карантин".

Зовсім скоро віртуальна школа доповниться навчальною онлайн-платформою для тестування Erudito Class. Завдяки їй учні (2–9 класи) виконуватимуть різнорівневі тестові завдання з автоматичною перевіркою. А вчителі зможуть організовувати клас (класи), здійснювати їхній менеджмент (створення, видалення, редагування учасників), пропонувати школярам для виконання готові тестові завдання з основних предметів, вести статистику успішності класу. Також платформа доповниться опцією формування статистики користувачів (загальної, по закладах). Тестові завдання платформи підготували автори підручників та редактори видавництва "Ранок" разом із досвідченими вчителями, методистами, науковцями та провідними фахівцями освіти в галузі тестових технологій.

Щочетверга в школі "Ранок" проходять віртуальні педради. Цього тижня, 30 квітня о 15:00, онлайн-заклад запрошує освітян на педраду "Особливості організації та оцінювання в умовах дистанційного навчання в середній і старшій школі" та бонус "Запобігання емоційному вигоранню вчителів". Професійні спікери – директори шкіл, методисти ІППО та педагоги. Кожен зареєстрований учасник отримає в електронну скриньку посилання на відеопедради й тести, які слід пройти для отримання сертифікату.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА