10:04 30.04.2020

Moneyveo запустила онлайн-кредитування у В'єтнамі

2 хв читати

Фінтех-компанія Moneyveo вийшла на азіатський ринок. Український сервіс онлайн-кредитування тепер доступний жителям В'єтнаму. На їхньому ринку поки представлений один PDL-продукт Moneyveo.

«Ми готові масштабуватися в інших країнах Південно-Східної Азії. Починаємо з В'єтнаму, який цікавий нам своєю специфікою. Серед 97 млн ​​населення левова частка людей не користується банківськими продуктами. Наші технологічні розробки та інноваційні рішення допоможуть багатьом людям задовольнити їхні потреби в кредитних послугах і у такий спосіб підвищити рівень фінансової інклюзії в світі», – коментує CEO Moneyveo Альона Андронікова.

Розвивати бізнес у В'єтнамі буде в тому числі і локальна команда за підтримки головного офісу. Використовуючи власні високотехнологічні розробки, Манівео планує активно розвиватися і впроваджувати інноваційні рішення на азіатському ринку.

 «Ми запустили наш сервіс з нуля в новій країні повністю у віддаленому режимі, в умовах пандемії. Над проєктом у київському офісі працювало близько пів сотні співробітників. Перші видачі кредитів були вже через день після запуску в'єтнамського сервісу. Показово, що за два тижні роботи є вже і перші закриті кредити» – зазначила Альона Андронікова.

Moneyveo надає в'єтнамцям надійний, оперативний і зручний сервіс. Високий рівень захисту фінансових операцій підтверджується міжнародними сертифікатами безпеки Comodo SSL і PCI DSS Service Provider Level 1.

Нагадаємо, Moneyveo – це перший сервіс онлайн-кредитування в Україні. За 6 років послугами компанії скористалося 900 тис. громадян. Під час карантину на боротьбу з COVID-19 фінтех-компанія виділила 3 ​​мільйони гривень.  

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА