08:57 30.04.2020

"Рівнегаз Збут" повертає кошти учасникам акції "Твоя енергонезалежність"

2 хв читати
"Рівнегаз Збут" повертає кошти учасникам акції "Твоя енергонезалежність"

ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" почав повертати залишки невикористаних коштів всім учасникам акції "Твоя енергонезалежність", яка тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року. Щоб отримати залишок коштів, необхідно написати заяву.

Кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані як вони заявили на банківський рахунок.

Починаючи з 20 квітня в Особистому кабінеті на сайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на оплату поточного споживання.

"Щоб  отримати кошти на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу нашої компанії [email protected] заяву встановленого зразка або залишити підписану заяву в спеціальній скриньці, яка установлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції "Твоя енергонезалежність" розміщений на офіційному сайті https://rvgaszbut.104.ua/ua/.  Ми зможемо оперативно повернути кошти відразу як отримаємо вашу письмову заяву", - зазначив директор ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" Леонід Кошельник.

Перевірити стан особового рахунку можна в будь-який момент на сайті 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за телефоном (0362) 48 90 04.

Ми вдячні всім, хто взяв участь в акції і проінвестував свої кошти в створення власного запасу газу в опалювальний сезон 2019-2020 року. Це був важливий досвід і для нас, і для вас як споживачів, так як він дозволив вам бути впевненими в наявності газу і збереження стабільної ціни на нього протягом опалювального сезону.

" ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ " - Ваш надійний постачальник газу!

Довідкова інформація:

Кількість учасників акції в регіоні – 2050

Обсягу викупленого газу – 2,49млн куб. м

Сплачено за запас газу – 14,94млн грн

Обсягу використаного газу – 1,14 млн куб. м

Вартість використаного газу – 6,83 куб. м

Довідка: ТОВ " ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ " з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Рівне і Рівненській області, (згідно з рішенням НКРЕКУ №653 від 16 травня 2017 року). Компанія поставляє природний газ майже 264 тис побутовим споживачам, 322 бюджетним установам і майже 300 релігійним організаціям.  

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА