17:41 14.05.2020

Київстар відкрив відеомагазин в Instagram

2 хв читати

Фірмовий магазин Київстар  розпочав роботу в новому форматі: відтепер отримати консультацію можна завдяки відеозв’язку в мережі Instagram.

Під час дзвінка продавці-консультанти дадуть поради та рекомендації щодо вибору смартфонів. Для цього потрібно зателефонувати по відеозв’язку Instagram у будь-який день з 10:30 до 17:30. Забрати покупку можна у фірмовому магазині (Київ, вул. Хрещатик, 13). Також товар може бути оформлений через онлайн-магазин Київстар  і доставлений по Україні.

"За допомогою таких відеодзвінків ми вирішили реалізували одразу кілька побажань наших абонентів – отримати компетентну консультацію, спілкуючись особисто, і при цьому не порушувати умов самоізоляції. Зараз ми запустили пілотну версію проєкту. Ми впевнені, що послугу оцінять наші абоненти, тому плануємо  розширити можливості надання сервісних послуг і консультацій щодо тарифів", – повідомила керівниця дирекції роздрібних продажів Київстар, Ольга Смисльонова.

Щорічно в магазинах Київстар продають понад 300 тис. смартфонів. Найпопулярнішими моделями в цій мережі є Samsung Galaxy 6A, Xiaomi Redmi 6A и Xiaomi Redmi 7. В асортименті магазинів представлено 97 різноманітних моделей у  широкому ціновому діапазоні.  

Наразі в штатному режимі працює 424 магазини мережі Київстар із 487. Усі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту, а формат роботи відповідає всім рекомендаціям МОЗ.

Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,2 млн абонентів. Акціонер Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, що має офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні та є найбільшим платником податків до бюджету на телеком-ринку, одним із найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА