17:46 15.05.2020

Ощадбанк та компанія Ingenico Group пропонують підприємцям новий POS-термінал із функцією касового РРО

4 хв читати

Ощадбанк та компанія Ingenico Group презентують новий POS-термінал Ingenico APOS A8, який поєднує в собі функції торгового терміналу для приймання платежів та касового апарату з програмним РРО. Термінал Ingenico APOS A8, який працює на операційній системі Android, успішно пройшов тестування в рамках пілотного проекту і готовий для роботи в торговельно-сервісних мережах, аптеках, службах доставки та на інших підприємствах малого та середнього бізнесу.

Переваги POS-терміналу Ingenico APOS A8 для бізнес-клієнтів:

можливість інтегрування касового програмного забезпечення та програмного РРО для фіскалізації проведених безготівкових платежів, за готівку та QR-кодами;

- сканер штрих-кодів;

- зручне та інтуїтивно зрозуміле меню і бізнес-орієнтований інтерфейс;

- великий  5,5-дюймовий сенсорний екран, який прискорює процес оформлення замовлення, та потужний процесор для скорочення часу проведення транзакції;

- безпечна оплата згідно зі всіма міжнародними сертифікатами безпеки платежів, зокрема PCI-PTS 5.x;

- приймання до оплати магнітних, чипових та безконтактних карток, NFC-гаманців Google Pay, Apple Pay, годинників Garmin Pay тощо.

"Впровадження сучасних платіжних рішень у торговому еквайрингу є одним із пріоритетних напрямів для Ощадбанку. Без сумніву, поєднання зручних форм оплат із фіскальним сервісом та касовим програмним забезпеченням додасть комфорту й технологічності багатьом торговцям. Беручи до уваги зміни до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг, це рішення стає як ніколи актуальним та просто must have для багатьох торгово-сервісних підприємств. Відтак, із запуском пілотного еквайрингового проекту на терміналі Ingenico APOS A8 Ощадбанк разом із партнерами з Ingenico зробив ще один важливий крок назустріч cashless", — відзначив Володимир Москаленко, директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.

"Сучасні платіжні POS-термінали Ingenico APOS A8 є найпоширенішими банківськими платіжними терміналами на платформі closed Android у світі, які зарекомендували себе як надійний помічник для підприємців. Завдяки можливості використання цього POS-терміналу не тільки для приймання оплати платіжними картками, а й як звичайного касового апарату з програмним РРО, а також наявності вбудованого швидкого принтера чеків, оптичного сканера QR-кодів, комунікацій 4G/LTE, WiFi, BT та потужної акумуляторної батареї термінал є ідеальним касовим і платіжним пристроєм для малого і середнього бізнесу, служб доставки та інших видів бізнесу. Ingenico APOS A8 замінює одразу декілька засобів, необхідних для підприємців. Це надійна касова система «все в одному» в компактному мобільному виконанні. Всі можливі способи приймання оплати від покупців за товари та послуги – готівка та безготівка, QR-платежі, мобільне виконання, еквайринг від Ощадбанку – роблять POS-термінал APOS A8 від світового лідера Ingenico зручним помічником для підприємців", зауважив Олег Жуков, виконавчий директор компанії Ingenico Ukraine.

Про Ощадбанк 

Ощадбанк  — провідний український банк із найбільш розгалуженою мережею установ. Працює у всіх фінансових секторах, на ринку еквайрингу посідає друге місце в Україні. Партнери Ощадбанку – найбільші вітчизняні та світові бренди: МакДональдз в Україні,  "Ашан", "АТБ", "Еко маркет", EVA, DHL Express Україна. Серед реалізованих cashless-проектів — безготівкові оплати в київському метрополітені, швидкісному трамваї, фунікулері, в транспорті Житомира, Краматорська, Тернополя, Чернігова, в трамваях Львова, автобусах Мукачева, на НСК "Олімпійський", на музичному фестивалі Atlas Weekend, а також можливість використання смартфону як платіжного засобу завдяки платіжним додаткам Apple Pay та Google PAY.

Про Ingenico

Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 – ING) формує майбутнє платежів для стійкого та всеосяжного зростання. Будучи світовим лідером у сфері платіжних технологій, ми надаємо торговцям інтелектуальні, надійні та захищені рішення для розширення можливостей торгівлі по всіх каналах, забезпечення спрощення платежів та виконання клієнтських зобов’язань. Ми є надійним та активним партнером світового класу для фінансових установ та підприємств роздрібної торгівлі – від дрібних торговців до найвідоміших глобальних брендів у світі. Наша присутність на світовому ринку є глобальною із понад 8000 співробітників 90 національностей та комерційними представництвами у 170 країнах. Наше міжнародне співтовариство платіжних експертів передбачає еволюцію комерції та способу життя споживачів, щоб забезпечити клієнтам комплексні рішення там, де вони потрібні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА