08:51 27.05.2020

Чат-бот у Viber використовують для розрахунків за газ понад 24 тисячі клієнтів "Запоріжгаз Збут"

2 хв читати
Чат-бот у Viber використовують для розрахунків за газ понад 24 тисячі клієнтів "Запоріжгаз Збут"

За допомогою  онлайн-сервіса 7104ua в Viber споживачі газу дістанційно передають показники лічильників, сплачують за газ та контролюють стан особового рахунку.

Перевага чат-бота 7104ua у Viber в тому, що під одним аккаунтом можна зареєструвати та обслуговувати не лише себе, а й своїх близьких і рідних. Один користувач може вести до  п’яти особистих рахунків.

 «В сучасному світі зміни відбуваються дуже швидко, ритм життя неймовірно насичений,тож і ми стараємося іти в ногу з часом, - розповідає директор ТОВ «Запоріжгаз Збут» Владислав Вітютін. –  Щоб наші клієнти не витрачали купу часу в чергах, працює вайбер-бот.  Передати показники і сплатити рахунки легко і просто, адже телефон у більшості із нас завжди з собою.»

Щоб долучитися до 7104ua в Viber, користувачу треба відсканувати QR-код. На сьогодні понад 24 тисячі клієнтів вже встигли оцінити переваги чат-боту, а саме: цілодобовий доступ в режимі онлайн, відсутність черги і швидка сплата рахунків, безпечний доступ, а також можливість  користуватися послугою де-завгодно і коли-завгодно.

Тим не менш, особистий кабінет на сайті 104.ua все одно залишається лідером і користується  найбільшим попитом серед доступних онлайн-сервісів.   І це не дивно, адже через особистий кабінет клієнт має змогу звернутися до представника газової компанії, написавши повідомлення, є можливість замовити зворотній дзвінок контакт-центра. Ще одне нововведення – рахунки на оплату стали доступні в PDF-форматі. Тож не обов’язково чекати, поки прийде квитанція до поштової скрині, в особистому кабінеті  можна загрузити і роздрукувати її .

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА