09:14 09.06.2020

Спорт відновлюється після карантину: Федерація гольфу України провела перший турнір

2 хв читати

Після послаблення карантинних обмежень Всеукраїнська Федерація гольфу відновила гольф-турніри.

У суботу, 6 червня, в гольф клубі "Козин" відбулися змагання з гольфу серед жінок в рамках Open Ladies Golf Tour. На гольф полі "Козин" зібралися українські гольфистки з усієї країни. На підтримку спортсменок в окремому заліку зіграли чоловіки.

У Турнірі перемогу здобули: 1 місце - Олена Рудік, 2 місце - Марина Дяченко, 3 місце - Олена Мовчан, Гросс - Олена Мовчан. У номінаціях "closest to the pin" - Марія Орлова, "longest drive" - Юлія Ліщук. У спеціальному заліку в категорії "Юніор" перше місце отримала Ганна Фрейдінова.

"Щорічна серія змагань проводиться в рамках програми Всеукраїнської Федерації гольфу з популяризації жіночого і дитячого гольфу, підвищення спортивної майстерності гравців, співпраці і просування гольф клубів і майданчиків для гольфу України. Цього року фінал Open Ladies Golf Tour входить в календар всесвітніх змагань з гольфу європейської гольф асоціації EGA", - сказав Президент Всеукраїнської Федерації гольфу Віталій Хомутиннік, вітаючи переможниць.

За його словами, в 2020 році Федерація гольфу запровадила низку змін, які стали причиною швидкого розвитку даного виду спорту на території України. Тепер гольф став доступнішим.

На фото: Микола Проскурко, Олександр Яворський, Олена Мовчан, Олена Рудік, Марина Дяченко, Віталій Хомутиннік

"Кожен раз, коли бачу, що гольфісток в нашій країні стає все більше і більше, а гольф рух набирає обертів, відчуваю колосальний прилив енергії і усвідомлюю, що весь шлях, від маленької ідеї до масштабного гольф туру, був не дарма. Шкода, що Covid-19 трохи змінив наші плани та темп, але тепер "повний вперед" до нових звершень", - повідомила Олена Рудік, директор Open Ladies Golf Tour, член правління Всеукраїнської Федерації гольфу.

Гольф турнір також завітали підтримати відомі гольфісти - боксер Володимир Кличко і головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко.

На фото: Володимир Кличко, Олена Рудік, Геннадій Буткевич

Нагадаємо, в жовтні минулого року Андрій Шевченко увійшов до правління Всеукраїнської Федерації гольфу.

Інтерфакс-Україна - інформаційний партнер турніру.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА