16:20 25.06.2020

Програма Work&Study: можливості для студентів кращих вишів країни

3 хв читати

Міжнародний інститут інновацій та міжнародна EdTech компанія “ЯвКурсі” оголошують старт програми Work&Study для студентів кращих вищих навчальних закладів України.

Більшість студентів після завершення другого курсу починають шукати роботу. Та, на жаль, в Україні часто це досить прості механічні варіанти роботи на кшталт “принеси-віднеси”. Це не сприяє розвитку ані професійних, ані лідерських якостей молодих людей. Особливо важко тим студентам, які, наприклад, кращі на курсі й усвідомлюють свій розумовий потенціал.

Та, нарешті, можливість інтелектуальної роботи, яка буде сприяти розвитку студентів, таки з’явилася. Міжнародний інститут інновацій та компанія “ЯвКурсі” запустили новий етап програми Work&Study для кращих студентів провідних університетів України.

Студенти зможуть проявити себе в ролі викладача як офлайн, так і онлайн курсів. І таким чином заробляти на власних знаннях. Кращим із кращих надається можливість пройти безкоштовне навчання, щоб оволодіти сучасними технологіями роботи з аудиторією, методиками навчання, психологічної підготовки, технологіями проведення тренінгових активностей та публічних виступів.

Із декількох тисяч заявок обираються 50 кращих, які з 25 липня до 1 вересня пройдуть очний відбір та навчання в освітньому центрі “ЯвКурсі” у Києві. Ті, хто успішно завершить навчання, отримають пропозицію працювати викладачем за гнучким графіком, що дозволить якісно продовжувати навчання в університеті.

Конкурс для участі у програмі досить великий, адже, на відміну від усталених стереотипів про роботу вчителя, викладач міжнародної освітньої компанії — це престижна та сучасна професія. Тут розвиваються навички і проведення вебінарів, і створення ефективних презентацій, і роботи з аудиторією, і багато інших умінь, важливих для майбутньої кар’єри. До системи підготовки входить сукупний досвід світових освітніх інституцій таких, як Kaplan, IUECB, Coursera та MIT.

Щоб подати заявку, не потрібно складати резюме; достатньо відповісти на декілька запитань у месенджері Facebook за посиланням: https://bit.ly/work-n-study-ua
Досвід роботи для участі у програмі не є обов'язковим.

Із детальним описом та основними вимогами до кандидатів можна ознайомитись на сторінці: job.yavkursi.com/teacher

Цікаво, що найбільш успішними кандидатами вже котрий рік поспіль виявляються студенти таких університетів:

· КНУ імені Тараса Шевченка
· НТУУ "КПІ"
· Національний університет «Києво-Могилянська академія»
· Київський національний економічний університет
· Київський національний торговельно-економічний університет
· Київський національний лінгвістичний університет
· Національний авіаційний університет

Для нас було критично важливо створити умови, у яких кращі студенти мають можливість працювати інтелектуально та постійно розвиватися. Усі типові студентські підробітки скоріше демотивують амбітних та розумних студентів, ніж сприяють їхньому розвитку. Ми в “ЯвКурсі” надаємо їм можливість постійно рости, опановувати сучасні навички та продовжувати навчання. Для нас не важливий досвід кандидатів, нам необхідна наявність внутрішньої мотивації, знань та прагнення більшого!” — Володимир Володін, керівник освітньої компанії “ЯвКурсі”

Для довідки:

Освітня компанія “ЯвКурсі” — це сучасна EdTech компанія світового рівня, і ми пишаємось тим, що наші проекти заявляють про Україну як країну з великим потенціалом, зокрема в сучасних освітніх технологіях. Ми змінюємо країну на краще, і ці зміни починаються в освіті. Про компанію та вакансії: https://job.yavkursi.com

Також за системою підготовки викладачів освітньої компанії “ЯвКурсі” протягом двох останніх років пройшли перепідготовку 1578 викладачів. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. N 800, Навчальний центр "ЯвКурсі" є суб'єктом підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА