14:23 10.07.2020

Соціально-екологічна програма Моршинської "Разом за природу" закликає сортувати пластик разом із "Зеленою Торбою"!

2 хв читати

З липня 2020 року бренд природної мінеральної води в рамках програми "Разом за природу" запускає соціально-екологічну програму "Зелена торба" —  сервіс зі збору та переробки пластикових пляшок від напоїв з маркуванням PET1. Проєкт стартує в Києві та Одесі, але улюблений бренд українців "Моршинська" планує масштабувати програму на всю Україну!

"На початку року ми оновили дизайн "Моршинської". Нова пляшка стала не лише більш стильною і зручною, а й містить на 15% менше пластику. Наступним кроком для нас став запуск проекту "Зелена торба", мета якого допомогти нашим споживачам легко й без зайвих зусиль сортувати пластикові пляшки та віддавати їх у переробку. Потрібне лише бажання дбати про довкілля та готовність сортувати",  —  підкреслив Анатолій Гордєєв, директор з маркетингу IDS Borjomi Ukraine.

Як замовити "Зелену торбу"? Разом із покупкою води на сайті MyWatershop.ua важливо додати до замовлення "Зелену торбу" — спеціальну сітку для сортування пластикових пляшок. Під час наступної доставки води експедитор забирає "торбу" та видає нову на заміну, за умови, що вона заповнена не менш ніж на ⅔. Одна сітка вміщує близько 40-60 стиснутих пляшок 1.5 л.

Підготувати пляшку дуже просто! Необхідно вилити рідину, стиснути пляшку, не знімаючи етикетки, одягнути ковпачок та покласти в "Зелену торбу". 

На сайті zapryrodu.morshynska.ua можна отримати більш детальну інформацію про проєкт, дізнатися про різновиди пластику та ознайомитись з інтерактивною картою прийому пластику.

Сортуймо Разом!

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА