14:28 10.07.2020

Зірка телесеріалу "Школа" та музикант стали головними акторами першого українського TikTok-серіалу від Київстар

2 хв читати

TikTok-серіал "ВСЕ Є: Screenlove" можна подивитись на новоствореному каналі @kyivstar_official, який менш ніж за 3 тижні зібрав понад 13 тисяч підписників та більше 120 тисяч вподобань.

"ВСЕ Є: Screenlove" - це 11-серійний серіал, створений у жанрі скрінлайф, де дії розгортаються на екранах гаджетів героїв. Відтак все відео знімалось здебільшого на смартфон. Зйомки серіалу відбувались у рекордно короткий термін – всього 2 дні. Кожна серія триває 60 секунд.

У серіалі розповідається про знайомство хлопця-першокурсника і дівчини, яка закінчує школу. Події розгортаються в онлайні та послідовно показані очима обох героїв.

"Київстар вже має досвід створення свого серіалу "Київська зірка" для YouTube-каналу. А зараз ми вирішили освоїти новий формат та платформу. Вихід на TikTok надає Київстар можливість підтримувати зв’язок з більш молодою аудиторією, стати ближчими через комунікацію, цікаву для поколінь Z та A ("альфа"). Це можливість ще більше заглибитись у створення креативного відео-контенту власного виробництва, та знайомити через розважальний контент із нашими послугами та продуктами", - коментує Павло Даніман, маркетинг-директор компанії Київстар.

Серіал вийшов у рамках масштабної рекламної кампанії оператора про переваги тарифів із безлімітним мобільним інтернетом для всіх популярних сервісів: відео, музики, онлайн ігор, соціальних мереж тощо.

Ідея та креативна концепція – Serviceplan.

Режисер-оператор – Артур Кожевник

Сценарист – Кирило Тимченко.

Виробництво: Family Production. 

Зйомка відбувалася в період карантину із дотриманням всіх заходів безпеки: проводилося ПЦР-тестування всіх учасників знімального процесу, використовувались маски, рукавички, санітайзери тощо. Постпродакшн тривав майже місяць.

Щоб переглянути всі серії серіалу – підписуйтесь на канал Київстар у TikTok. А також приєднуйтесь до танцювального челенджу #танцівшафі від Лізи Василенко, Міші Соколовського та гурту Kadnay.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА