13:56 23.07.2020

Моршинська шукає роботу

3 хв читати

Мільйони українців отримали резюме від "Моршинської" на найбільшому порталі з пошуку вакансій "Work.ua". Проект "Візьми Моршинську на роботу!" став частиною масштабної healthy-кампанії, яку втілює у життя бренд природної води родом з Прикарпаття.

Ми прагнемо на 100% реалізуватись в кар’єрі, але часто забуваємо про найважливіший ресурс та найбільшу цінність – власне тіло, що на 70% складається з води. Турбота про гідробаланс та імунітет і щоденне відновлення нашого тіла – це обов’язкові ритуали в житті кожної здорової людини.

"Сьогодні ми всі напевне знаємо, в чому полягає наша місія, як ми мріємо виглядати, що транслювати. Та чи завжди пам‘ятаємо, що великі ідеї складаються з маленьких кроків? Щоденна норма в півтора  літри води — це запорука класного самопочуття, красивого тіла та плідної праці. І це лише сім склянок, півсотні ковтків або десять хвилин вашого часу на добу.

Колаборація з "Work.ua" для нас – можливість сказати, що в світі, який поспішає до нових звершень, відкриттів, високих результатів та значних перемог, завжди є місце невеликій перерві та склянці води", – розповідає про новий проект директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

"В офісі, на фрілансі, в кабінеті, опенспейсі чи коворкінгу – не важливо, де саме ви прочитали резюме "Моршинської". Головне, що тепер ви точно знаєте, ваша особиста ефективність підвищується з кожним ковтком природної води".

Генеральний директор Work.ua Наталя Панкратова поділилася власними враженнями від резюме "Моршинської": "Наймаючи кандидата на роботу, варто звертати увагу на те, чи розділяє він ваші цінності. Бо саме від цього залежатиме атмосфера та взаємодія в команді. Наші цінності — це мова, якою ми говоримо. Суворо, серйозно чи весело — головне, що однією мовою. Проте, звісно, важливі й професійні навички.

З резюме "Моршинської" ми бачимо, що вона має активну життєву позицію, має інноваційний підхід до розв’язання задач, вміє підлаштовуватися під потреби користувачів та збігається з нами у багатьох цінностях. Тож чом би й так?".

Не забувайте, щоденне відновлення та добова норма води здатні значно підвищити KPI вашого тіла. Поки ви підкорюєте нові вершини, "Моршинська" працює щосекунди. З кожним ковтком води, яку створила сама природа.

*Дослідження

У рамках проекту "Візьми Моршинську на роботу", Work.ua провели дослідження серед 5,5 тисяч респондентів про те, як проявляється їх хвилювання перед співбесідою: 35% респондентів позначили, що у них пітніють долоні, 25% зізналися, що стикаються із тремтінням рук, 11% страждають від нудоти, 10% розмовляють без упину, а 7% респондентів постійно хочуть пити. Серед інших проявів хвилювання було позначено тіпання ока, нервовий сміх та свербіж тіла.

Прояви, зазначені вище, є нормальною реакцією організму на стрес: пітливість долонь може бути викликана збільшенням частоти серцевих скорочень та викидом гормонів, нервовий сміх корелюється із підвищенням больового порогу, а нудоту провокує вплив навантаження на нервову систему.

Дослідження вчених підтверджують, що навіть легке зневоднення може стати причиною поганого настрою. А недолік всього 0,5 літра води в організмі вже призводить до підвищення вмісту стресових гормонів в крові.

При зневодненні робота всього організму порушується. Починають відбуватися фізіологічні процеси, такі ж, як і в разі стресу, тобто мобілізуються резерви організму і він починає витрачати останні запаси води. Якщо рідини не вистачає, настає порушення обміну речовин, навантаження на організм збільшується, а отже і "думає" він в цей момент точно не про те, як сподобатись потенційному роботодавцю.

Рішення в цій ситуації дуже просте – візьміть "Моршинську" на работу для свого тіла. І з нею будь-яка омріяна вакансія буде вашою!

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА