15:47 31.07.2020

Комфорт таун купує нерухомість в ЖК SVITLO PARK

2 хв читати

Фонд Комфорт таун і КУА Валприм купують портфель нерухомості в ЖК SVITLO PARK загальною площею 5 244 кв. м., що складається з 49 комерційних і 26 житлових об'єктів.

Придбання стане ще одним важливим активом компанії в сегменті якісного житла і комерційної нерухомості.

"Ми раді, що можемо додати якісний проєкт до нашого портфеля, – говорить керуючий партнер КУА Валприм Андрій Левін. – Ми віримо в концепцію квартальної забудови і розглядаємо можливість купівлі усіх комерційних приміщень на перших поверхах комплексу".

Представник ЖК SVITLO PARK Денис Павленко відзначає: "Наш проєкт орієнтований на роздрібних і портфельних інвесторів. Ми особливо раді співпраці з інвестором, який має досвід в подібних проєктах".

Будівництво ЖК SVITLO PARK розпочалося в серпні 2017. Завершення першої черги будівництва планується в кінці 2020 року. Девелопмент проєкту здійснює FUTURA HATA.

Про фонд Комфорт таун:

Пайовий закритий недиверсифікований венчурний інвестиційний фонд Комфорт таун інвестує в нерухомість з 2011 року. Найбільш відомий проєкт фонду – ЖК Комфорт таун. Фонд знаходиться в управлінні ТОВ КУА Валприм. Більше на www.comforttown.com.ua.

Про КУА Валприм:

ТОВ Компанія з управління активами Валприм здійснює прямі інвестиції і надає послуги в сфері управління активами, консультування та повного супроводу при проведенні злиттів і поглинань. Станом на 31.12.2019 року компанія управляє активами вартістю 4,39 мільярда гривень. У портфель компанії входять проєкти з організації фінансування будівництва, серед яких житлові комплекси Central Park, Tetris Hall і Комфорт таун. Більше на www.valprim.ua.

Про ЖК SVITLO PARK:

SVITLO PARK – це житловий комплекс в форматі "міні-міста" з повноцінною багатофункціональною інфраструктурою. Комплекс розташований на ділянці 20,2 га на межі Печерського і Голосіївського районів Києва. Більше на www.svitlopark.ua.

Про FUTURA HATA:

FUTURA HATA – девелоперська  компанія повного циклу, що здійснює управління проєктами комплексної забудови у м. Києві. Компанія була створена в 2018 році з метою впровадження найкращих світових практик у проєктуванні та будівництві. Серед проєктів – ЖК SVITLO PARK і ЖК White Lines. Більше на www.futurahata.com.ua.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА