14:53 03.08.2020

"Мотопробіг Єдності 2020" фінішував на острові Хортиця у Запоріжжі

2 хв читати

Підняттям державного прапора на острові Хортиця завершився 4 - тий  "Мотопробіг Єдності 2020".  Участь у заході взяли байкери, що подолали весь маршрут від Ужгорода да Запоріжжя, а також місцеві мотоциклісти.  Взагалі учасники мотопробігу проїхали майже 6 тисяч кілометрів, побували в 54 містах України. За традицією  мотоспільнота проводжаючої області урочисто передає прапори мотоспільноті наступної на маршруті області. 1 серпня  у м.Чонгар Херсонської області відбулась  церемонія передавання Кримськотатарського прапора в  анексовану Автономну Республіку Крим.  За словами організатора мотопробігу Миколи Спірідонова,  всього у заході взяли участь близько двох тисяч мотоциклістів, причому сорок проїхали весь маршрут від початку й до кінця.

  "Більше 10 - ти днів, незважаючи на спеку чи дощ, погані дороги, ми  все ж таки доїхали до кінцевої точки маршруту. Нас радо вітали не тільки мотоспільнота, а й звичайні люди в усіх куточках України. Своїм прикладом ми хотіли довести що Україна єдина, адже в нашій колоні були представники Ужгорода, Львова, Харкова, Дніпра, Краматорська, й навіть іноземці. Й таку ж єдність ми побачили серед людей, з якими спілкувалися впродовж всього маршруту. Й іще одну ціль ми ставили перед собою - об’єднати мотоспільноту. Щоб ми були друзями не тільки в соціальних мережах, а й наживо", - розповів Микола Спірідонов.

Довідково.  

  Мотопробіг  стартував  20 липня з м. Ужгород.  Його метою є підтримка ідеї збереження територіальної цілісності України, єдності жителів України, у тому числі тих, хто проживає на тимчасово окупованих територіях.        

  Мотопробіг та його учасники ніким не фінансуються. Всі витрати беруть на себе самі мотоциклісти. Під час акції можна використовувати виключно Державний прапор України, Кримськотатарський прапор, прапори областей районів та міст. Використання під час мотопробігу рекламної, політичної, партійної символіки та використання акції у політичних, агітаційних, комерційних або інших особистих цілях категорично заборонено!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА