17:31 03.08.2020

У Харкові відбувся Турнір з гольфу серед жінок Open Ladies Golf Tour

2 хв читати

Завершився ІІІ етап Open Ladies Golf Tour, що проходив за підтримки Всеукраїнської Федерації гольфу  в харківському гольф клубі Суперіор. 

Прекрасні леді, в червоно-білих кольорах гольфічної форми, підкорювали гольф поле, роблячи граційні удари драйверами, вудами, патами. 

Кожного разу жіночий турнір - це свято, представниці прекрасної статі, так само як і чоловіки грають в справжній гольф, але в них виходить все по-особливому красиво. В суботу до гольфісток долучилися 22 жінки-новачки, які завітали до Школи гольфу. Перші удари кожна леді робила під пильним наглядом професійних тренерів, а на завершення початківці змагалися в міні-турнірі. 

Переможцями та призерами третього етапу стали: 1 місце (гандикап 0-36) Колобова Людмила, 2 місце (гандикап 0-36) Мовчан Олена, 3 місце (гандикап 0-36) Романюк Тетяна. З гандикапами (36-54) 1 місце посіла Пуговкіна Олена, 2 місце Скорубська Дар’я та 3 місце Малеєва Христина.

“Завдяки таким турнірам та ряду нововведень від Всеукраїнської Федерації гольфу, кількість та співвідношення жінок в українському гольфі зросли втиричі. Це прекрасний результат, що свідчить про правильну стратегію розвитку гольфу в Україні, зокрема жіночого.” - коментує Олена Рудік, Член правління Федерації гольфу та Директор Open Ladies Golf Tour.

На фото: Ірина Редванська, Альона Терещук, Олена Рудік, Яна Шабатіна

Від першої хвилини заходу і до останньої - це було свято. Особлива атмосфера, багато квітів, подарунків та музики. Нагадуємо, що зовсім скоро, 5 вересня у гольф клубі Гольфстрім,  відбудеться Фінал Open Ladies Golf Tour, що офіційно занесений до календарю EGA (European Golf Asossiation).

Інтерфакс-Україна - інформаційний партнер заходу

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА