14:06 04.08.2020

Запрошення до міжнародного музичного фестивалю ODESSA CLASSICS

2 хв читати

Шановні журналісти! 

6 серпня 2020 року о 12:00 відбудеться прес-конференція, присвячена VI міжнародному музичному фестивалю Odessa Classics-2020.

У прес-конференції беруть участь: Президент фестивалю, Народний артист України Олексій Ботвінов і Генеральний директор Odessa Classics Олена Зазуля.

Модератор прес-конференції - Лариса Мудрак, незалежний медіа-експерт, президент "Win Win Communication".

Фестиваль Odessa Classics-2020 повинен пройти в Одесі з 10 по 23 серпня. На відміну від багатьох інших фестивалів у світі, які через пандемію перенесені на наступний рік або проводяться онлайн.

Сфера культури виявилася найвразливішою в ситуації, що склалася. Тим цінніше проведення Odessa Classics в нинішньому році. Фестиваль обіцяє стати найяскравішою і наймасштабнішою музичною подією літа 2020 року в Україні.

У Odessa Classics-2020 візьмуть участь заявлені хедлайнери: Даніель Хоуп, Себастіан Кнауер, Вадим Репін, Естонський національний симфонічний оркестр і інші. У програмі також з'явилися 3 нових концерти: замість 2 раніше оголошених артистів виступатимуть хедлайнери минулих років, які вже здобули любов нашої публіки: П'єтро де Марія і Себастіан Кнауер (другий вечір). Крім того, на наших глядачів чекає концерт, який раніше не планувався: його зіграють Олексій Ботвінов і Бурхан Очал. Подія відбудеться в одеському Зеленому театрі просто неба.

Всі концерти будуть проводитися з чітким дотриманням норм і рекомендацій МОЗ.

Запрошуємо представників ЗМІ в готель "Брістоль" за адресою вул. Пушкінська, 15. Початок реєстрації о 11:45.

З повагою, прес-служба Odessa Classics

www.odessaclassics.com

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА