14:02 04.08.2020

Urban Experts офіційно приєдналася до Конфедерації будівельників України

2 хв читати

/Users/yana/Desktop/Urban Experts.png 

Urban Experts стала членом найбільшого профільного об’єднання українського бізнесу в будівельній галузі — КБУ. До конфедерації входят понад 700 компаній та професійних асоціацій в усіх регіонах України.

Основна місія Конфедерації будівельників України є удосконалення нормативно-правової бази, реалізація програм будівництва доступного житла, покращення інвестиційного клімату, встановлення прозорих норм розвитку будівельного комплексу для подальшого інтегрування у європейський та світовий простір.

Команда Urban Experts вже понад 15 років має успішний досвід співпраці з провідними будівельними компаніями в тому числі, і на ринку СНГ. Зокрема, нашими клієнтами є UDP, KAN Development, Mandarin Plaza, Київміськбуд, Банк Аркада, Argo Real Estate Fund та інші. Компаніє надає повностадійні архітектурні послуги для цих клієнтів у сфері багатофункціональних, комерційних, житлових проєктів.

Сьогодні ми можемо говорити про зрілість ринку нерухомості, а вимогливість споживача створює попит на якісну архітектуру світового рівня. Об’єкти конкурують не ціною або локацією, а архітектурою.

Основна перевага Urban Experts — ми пропонуємо британську архітектуру за ціною локального ринку, а нашими партнерами є Leslie Jones Architecture, лідери на британському ринку архітектури.

Команда Urban Experts спільно працює з консалтинговою компанією NAI Ukraine, яка є українським представництвом мережі компаній NAI Global, яка входить до ТОП-3 світових брендів на ринку нерухомості.

З моменту свого існування з 2016 року, тандем двох компаній створив більше 40 концепцій сучасної житлової забудови у форматах комплексної забудови, mixed-use, Live.Work.Play, тощо. Ми привносимо міжнародний досвід сучасного, зручного та якісного житла, принципово змінюємо архітектурний вигляд та функціональне наповнення актуального житла столиці та інших міст України.

Крім того, Urban Experts — одна з небагатьох компаній в Україні, яка має право екологічної сертифікації за BREEAM. Наша мета зробити його застосування масовим і зберегти планету

«Приєднавшись до КБУ, Urban Experts планує долучитися до розвитку будівельної галузі в Україні, а також сприятиме поширенню бізнесу на міжнародній арені. Ба більше, ми пропагуємо екологічність та екосвідомість. Я можу із впененістю сказати, що взаємна співпраця та наш спільний потенціал допоможуть підсилити українське бізнес-середовище» — коментує CEO Urban Experts та NAI Ukraine Віталій Бойко

——

Конфедерація будівельників України створена у 2011 році та є неприбутковою організацією. Об`єднує провідних будівельників і девелоперів України задля повноцінного розвитку будівельної галузі, покращення інвестиційного клімату та розвитку економіки країни загалом.

Urban Experts — унікальна команда, що об’єднує консультантів, брокерів, архітекторів, дизайнерів із міжнародним досвідом.

NAI Ukraine -  українське представництво мережі компаній NAI Global, що входить до ТОП-3 світових брендів на ринку нерухомості, одного з найбільших глобальних брокерів, який представлений у 55 країнах, в 400+ офісах із 7000+ працівників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА