14:53 04.08.2020

Ощадбанк та Visa запускає сервіс ОщадPAY

4 хв читати

Ощадбанк у партнерстві з Visa першим в Україні запускає сервіс ОщадPAY для приймання безконтактних платежів у смартфонах без додаткового обладнання. Сервіс розроблено на базі унікальної технології Visa Tap to Phone, яка дає можливість перетворити смартфон на базі Android з NFC-модулем на POS-термінал.

Це технологічне рішення спрощує ведення бізнесу: незалежно від обслуговуючого банку кожен підприємець може підключити сервіс ОщадPAY та значно розширити мережу приймання безконтактних платежів, збільшити клієнтську базу та мінімізувати вартість підключення послуг еквайрингу.

Запуск нового сервісу в масову експлуатацію став можливим після успішного пілотного проекту Visa та Ощадбанку, який розпочався минулого року вперше в країнах Близького Сходу, Африки, Центральної та Східної Європи включно з Україною.

Інтегрований у смартфон торговця ОщадPAY забезпечує приймання безконтактних платежів картками та іншими NFC-пристроями – смартфонами, смарт-годинниками, NFC-каблучками та ін.

"Вже кілька років в Україні спостерігається впевнене зростання обсягу безготівкових розрахунків банківськими картками. Українці змінюють платіжні звички, надаючи перевагу онлайн-платежам та безконтактним розрахункам у торговельній мережі. Під час карантину переваги безготівкових платежів стали ще більш очевидними. Завдання учасників ринку, в тому числі банків, – забезпечити розширення платіжної інфраструктури в Україні, запропонувати клієнтам нові зручні сервіси. Ощадбанк є одним з драйверів цього процесу. ОщадPAY на базі технології Visa Tap to Phone перетворює смартфон на POS-термінал. Зручніше не буває. Не потрібно сплачувати за оренду терміналу та встановлювати додаткове обладнання. Це практичне і дієве рішення, особливо для малого бізнесу. Його можна використовувати на ярмарках, виставках, фестивалях, у доставці замовлень кур’єрськими службами або в таксі. Ми запрошуємо всіх охочих підприємців спробувати і оцінити переваги ОщадPAY", – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

"Visa завжди прагне використовувати технологічні ноу-хау для відповіді на нові виклики. І саме зараз, під час пандемії, це стало особливо актуальним. Передбачаючи подальше розширення фіскалізації у торгівлі та взявши підтримку малого та середнього бізнесу за пріоритет, ми розпочали інноваційний проект, який перетворює ці зміни на користь підприємців і робить процес оплати з видачею чеку легким та безшовним для всіх учасників. Разом з Ощадбанком ми представляємо рішення, переваги якого дозволять торговцям не інвестувати кошти у придбання додаткового обладнання і водночас створити у покупців позитивний досвід зручної оплати. Оплати за допомогою Visa Tap to Phone – це швидко, безпечно і вигідно. Маємо надію, що новий сервіс отримає чимало прихильників і багато в чому працюватиме на збільшення кількості безконтактних платежів в цілому", – коментує Віра Платонова, старший Віце-президент Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи.

Отримати більше інформації та зареєструватись в ОщадPAY можна за посиланням: https://www.oschadbank.ua/ua/oschadpay

Інформація про компанію Visa

Visa Inc. (NYSE: V) є світовим лідером у галузі цифрових платежів. Наша місія ‒  об`єднати світ за допомогою найбільш інноваційної, надійної та безпечної платіжної мережі, що дає змогу споживачам, бізнесу та економіці розвиватися. Наша новітня глобальна технологічна мережа VisaNet забезпечує надійні та безпечні платежі по всьому світу, і може обробляти понад 65 000 транзакцій на секунду. Компанія Visa» є відданою інноваціям, що є каталізатором швидкого зростання connected commerce, в умовах якої практично будь-який підключений пристрій може здійснювати платежі, таким чином наближаючи перехід до майбутнього без готівки — скрізь і для всіх. В той час, коли світ рухається від аналогових технологій до цифрових, Visa використовує свій бренд, продукти, експертів, мережу та масштаб для трансформації комерції.  Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт usa.visa.com/about-visa, www.visa.com.ua, https://www.facebook.com/VisaUA, http://www.visanewscissee.com/

Про Ощадбанк

Ощадбанк — провідний український банк із найбільш розгалуженою мережею установ. Працює у всіх фінансових секторах. На ринку еквайрингу посідає друге місце в Україні. Партнери банку – найбільші вітчизняні та світові бренди: МакДональдз в Україні, "Ашан", "АТБ", "Еко маркет", EVA, DHL Express Україна. Серед реалізованих cashless-проектів — безготівкові оплати в київському метрополітені, швидкісному трамваї, фунікулері, транспорті Івано-Франківська, Житомира, Рівного, Чернігова, Чернівців, Тернополя, трамваях Львова, автобусах Мукачева, на НСК "Олімпійський", cashless на музичному фестивалі Atlas Weekend, Ulichnaya Eda, а також можливість використання смартфону як платіжного засобу завдяки платіжним додаткам Apple Pay та Google PAY.

Прес-служба Ощадбанку

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА