19:14 05.08.2020

Українська Енергетична Асоціація працює над проблемними питаннями підприємств енергетичної галузі

3 хв читати
Українська Енергетична Асоціація працює над проблемними питаннями підприємств енергетичної галузі

Українська енергетична асоціація розпочала свою роботу та продовжує активно працювати над проблемними питаннями підприємств енергетичної галузі та залученням нових учасників.

28 липня поточного року членами правління Української енергетичної асоціації проведено прес-конференцію з питань її утворення та окреслено основні напрямки співпраці та проблеми галузі, над якими вже працюють експерти Асоціації.

Нагадаємо, що у складі Асоціації сформовано керівний орган - Правління Асоціації на чолі з Президентом Асоціації - Юлією Підкоморною. До складу Правління увійшли наступні профільні  фахівці: Костянтин Ущаповський, Дмитро Марунич, Ігор Діденко, Павло Нагорний, виконавчим директором Асоціації обраний Олексій Шульга.

Продовжуючи співпрацю з підприємствами енергетичної галузі на черговому засіданні Загальних зборів Української енергетичної асоціації було прийнято рішення щодо вступу нових учасників до її складу.

Зокрема новими учасниками Української Енергетичної Асоціації стали наступні компанії:

  • ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» (підприємство забезпечує видобуток природного урану і виробництво його оксидного концентрату, є одним з 28 уранодобувних центрів світу, серед яких він знаходиться в першій десятці, а також є найбільшим у Європі);
  • ПАТ «Укртатнафта» (компанія є лідером нафтопереробної промисловості України і найбільшим вітчизняним виробником нафтопродуктів за європейськими стандартами, проектна потужність - 18.6 млн. тон переробки сировини в рік);
  • ПАТ «Укрнафта» (найбільша нафтовидобувна компанія України. Частка товариства у загальному видобутку нафти з газовим конденсатом в Україні в 2019 році склала 62,3%, частка у загальному видобутку газу – 5,7%);
  • ТОВ «Центр промислових технологій та експертиз» (підприємство спеціалізується на питаннях промислового захисту, має багаторічний досвід з питань дотримання вимог систем охорони праці майже у всіх сферах виробничої діяльності);
  • ТОВ «Альянс енерго трейд» (компанія проводить експортні, імпортні і транзитні операції з нафтопродуктами (дизельне паливо, бензини автомобільні,  бітум нафтовий дорожній, мазут топковий і т.д.) виробництва НПЗ країн ЄС і СНД через територію України і її чорноморські порти);
  • ТОВ фірма «ТЕХНОВА» (в управлінні підприємства перебуває «Чернігівська теплоелектроцентраль», що займається виробництвом теплової та електричної енергії, постачанням тепла юридичним особам та населенню).

          Відсьогодні профіль учасників Асоціації значно розширився, а на базі Асоціації фактично утворено багатопрофільний простір для співпраці починаючи від видобутку уранових руд, генерації електроенергії та закінчуючи постачанням тепла в оселі громадян  та пального на атвозаправки.

Як повідомлялось раніше, діяльність Української Енергетичної Асоціації передбачає активну участь у розвитку законодавчої бази країни, моніторингу та вирішенні проблемних питань галузей енергетики, активну співпрацю та взаємодію з органами державної влади, приватними і державними підприємствами, галузевими та споживчими об’єднаннями, консалтинговими агентствами і ЗМІ з метою впровадження і дотримання європейських стандартів якості послуг на енергетичних ринках, а також захисту інтересів учасників Асоціації.

«Українська Енергетична Асоціація це перш за все якісний дискусійний та аналітичний майданчик, що є потужним інструментом для забезпечення розвитку енергетики країни. Наш головний інструмент це не критика, а співпраця та взаємодія з усіма учасниками як приватного так і державного сектору, та профільними органами влади. Ми запрошуємо усіх зацікавлених в стабільній роботі та розвитку енергетичної галузі долучитись до спільної роботи.» - заначила Президент Асоціації Юлія Підкоморна.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА