10:58 07.08.2020

Три мільйони гривень на підтримку малого бізнесу в Україні за програмою Ya.StartUp

2 хв читати

В Україні стартувала програма підтримки підприємництва Ya.StartUp від Міжнародного інституту інновацій. Реалізує цю програму Міжнародна EdTech компанія “ЯвКурсі”.

Мета запуску Ya.StartUp — надати молодим спеціалістам та професіоналам необхідні знання й інструментарій для початку власного успішного бізнесу в освітній сфері.

Міжнародний інститут інновацій провів дослідження та аналіз сучасного стану EdTech-простору України. Висновком став той факт, що існує достатньо високий поріг входу активних професіоналів і молоді в бізнес-проекти. Окрім того, молоді підприємці потребують інформаційної та фінансової підтримки, якої не отримують. Особливо ця потреба відчувається в регіонах. У той же час існують успішні освітні компанії, що готові не лише створювати нові робочі місця, але й підтримувати бізнес-ініціативи та сприяти розвитку локального бізнесу. Саме досвід компанії “ЯвКурсі” та наявні можливості IT-підтримки дозволили розпочати унікальну для України програму підтримки малого бізнесу Ya.StartUp.

Хто може взяти участь?

Програма Ya.StartUp приймає заявки від аплікантів із досвідом управління персоналом або успішним досвідом роботи у проектах на перетині IT та інших технологій (EdTech, туризм тощо). До участі у програмі запрошуються кандидати з усіх регіонів України.

Етапи програми

1. Навчання учасників, що пройшли відбір.
Міжнародний інститут інновацій виділяє три мільйони гривень на навчання майбутніх власників бізнесу та створення сприятливих умов для успішного старту. У такий спосіб молоді підприємці зможуть зосередитися на розвитку бізнесу й отримати максимум допомоги, не витрачаючи дорогоцінний час та ресурси на створення необхідної IT-інфраструктури. У рамках першого етапу програми буде відібрано 90 аплікантів, а найкращі 30 з них перейдуть до другого етапу.

2. Допомога з відкриттям бізнесу.
На цьому етапі організатори допомагають учасникам з відкриттям бізнес-філій EdTech компанії “ЯвКурсі” за моделлю франшизи з нульовою вартістю. Кандидат, який бажає відкрити власний бізнес, не вкладає значних ресурсів у закупівлю обладнання, найм спеціалістів та оплату за IT-сервіс. Необхідна підтримка надається Міжнародним інститутом інновацій.

Як подати заявку на участь?

Для проходження відбору необхідно надати підтвердження попереднього успішного досвіду реалізації проектів у галузях, дотичних до IT. Це може бути як EdTech-напрямок, так і, наприклад, туристична галузь, що зараз особливо потребує допомоги. Після відбору кандидати проходять безкоштовне навчання та протягом місяця знайомляться з усім процесом старту власного бізнесу.

Дізнатися подробиці та подати заявку на участь можна на сторінці програми: https://job.yavkursi.com/partner

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА