16:15 12.08.2020

Квіти від Dicentra: швидка доставка, якісний сервіс

2 хв читати

Прекрасні квіти - обов'язковий атрибут справжнього торжества. І звичайно, відмінний привід для святкового настрою. Ну хіба можна уявити собі без квітів весілля або ювілей, випускний або щасливий момент виписки з пологового будинку? Дарувати букети - чудова традиція, дотримуватися якої приємно та легко. Особливо, якщо точно знаєш, де завжди можна купити красиві пахучі троянди та свіжі квіти.

Флористичний салон Dicentra

Багато жителів української столиці вже скористалися послугами флористичного бутіка "Діцентра". Не пропустіть зручну можливість і ви! Розкішний букет можна вибрати, замовити і оплатити онлайн. У будь-який час, перебуваючи в будь-якій точці світу. Зручно, чи не так?

Ваш адресат не залишиться без подарунка, навіть якщо ви перебуваєте дуже далеко від нього. Вам не доведеться думати, як і ким передати свій квітковий презент. Оперативна доставка квітів Київ до ваших послуг.

Ви оформляєте замовлення на сайті (зі смартфона, ноутбука або з ПК), флористи квіткового ательє збирають свіжий букет - і буквально через дві години він вже в руках одержувача. Все легко, доступно та зручно!

Вибір букетів на сайті

Спеціалізовані онлайн-сервіси розширюють купівельну спроможність клієнтів. Завдяки цьому простіше робити подарунки з нагоди майбутнього торжества, а також готувати сюрпризи, реалізовувати спонтанні ідеї.

На сайті флористичного салону Dicentra представлено безліч прекрасних букетів. Вони оформлені в різному стилі, у них різна вартість, але кожна із запропонованих композицій - ідеальна з точки зору сучасного дизайну. Варіантів багато - потрібно просто обрати "свій" букет.

І зробити це зовсім не складно. Орієнтуватися в квітковому різноманітті допомагають зручні фільтри. Якщо гортати весь каталог, можна впорядкувати пропозиції за:

  • ціною;
  • розміром букета;
  • кольоровою гамою.

Також можна:

  • задати характеристики святкової події (день народження, 8 Березня та ін.);
  • вибрати, для кого потрібен букет: для мами, дружини, колеги, внучки і т.д.

Кілька кліків - і флористи, отримавши ваше завдання, приступлять до створення обраної вами композиції.

Кур'єрська доставка квітів

 

Розторопні кур'єри Dicentra привозять квіткові презенти адресатам в точно зазначений час. Тож якщо ви пишете в пошуковику "доставка квітів Київ", сміливо відкривайте сайт цієї креативної флористичної майстерні. Тут завжди можна замовити гарний букет в рамках будь-якого бюджету.

Композиції, підготовлені квітковими феями "Діцентра", здатні змінювати на краще не тільки настрій. Зробіть життя дорогих вам людей яскравішим та різнобарвнішим!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА