12:12 17.08.2020

"Волиньгаз Збут" пропонує своїм  клієнтам сплачувати борг за газ частинами

2 хв читати
"Волиньгаз Збут" пропонує своїм  клієнтам сплачувати борг за газ частинами

Станом на перше серпня борг волинян за споживання газу зменшився майже на 35%, в порівнянні з початком 2020 року. Водночас заборгованість побутових споживачів перед підприємством-постачальником природного газу ТОВ "Волиньгаз Збут" становить понад 300 мільйонів гривень.

В Україні в період карантину забороняється нарахування та стягнення штрафів за несвоєчасне здійснення платежів за житлово-комунальні послуги. Проте, це не означає, що можна ігнорувати платіжні квитанції. Адже рано чи пізно карантин закінчиться, а борг на рахунку нікуди не зникне.

Якщо ж борг за газ таки накопичився, ТОВ "Волиньгаз Збут" пропонує своїм клієнтам укласти договір реструктуризації та оплатити його частинами. З початку року цієї послугою скористалися 320 волинян.

"Споживачі газу повинні платити за ресурс по факту його споживання. Але ми розуміємо, що трапляються різні життєві обставини, тому завжди йдемо на зустріч нашим клієнтам, – зазначив директор ТОВ "Волиньгаз Збут" Микола Тищук. – Важливо не допустити, аби накопичений борг став причиною припинення газопостачання. Адже його відновлення призведе до додаткових витрат".

Для укладання графіку погашення заборгованості необхідно звернутися у Центр обслуговування клієнтів, що знаходиться у місті Луцьку на проспекті Молоді, 14 А або у районні відділи (адреси районних відділів можна дізнатися на сайті ТОВ "Волиньгаз Збут" у розділі  Контакти).

Для подання заяви на реструктуризації заборгованості потрібні такі документи:

Паспорт;

Індивідуальний податковий номер;

Документи, що засвідчують право власності на житло;

Довідка: ТОВ "Волиньгаз Збут" – постачальник природного газу на території Волинської області з 2015 року. На сьогодні послугами компанії користуються 250 тисяч побутових споживачів, понад 1 200 промислових підприємств та 250 бюджетних установ. ТОВ "Волиньгаз Збут" має безстрокову ліцензію на постачання природного газу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА