13:20 18.08.2020

АТ "Рівнегаз" готує газові мережі до осінньо-зимового сезону

2 хв читати
АТ "Рівнегаз" готує газові мережі до осінньо-зимового сезону

З початку року фахівці газової компанії провели комплексне приладове обстеження 5400 км газових мереж, виконали капітальний ремонт 3,15 км газопроводів. Разом з тим, сума інвестицій в мережі, передбачені тарифом, покриває лише половину потреб системи.

Для безперебійного та безаварійного газопостачання в осінньо-зимовий період, працівники АТ "Рівнегаз" виконали і продовжують виконувати комплекс важливих заходів. Також було здійснено капітальний ремонт 20 засувок та капітальний ремонт 34 установок електрохімічного захисту, які захищають газові мережі від корозії.

"Щоб уникнути аварій та зупинок газопостачання в період холодів, фахівці компанії постійно перевіряють і ремонтують газові мережі та споруди на них. Зважаючи на те, що газорозподільна система функціонує безперервно, таку роботу важливо проводити впродовж всього року", - говорить технічний директор АТ "Рівнегаз" Віталій Климчук.

Через значний термін експлуатації газорозподільні мережі Рівненщини потребують значних капіталовкладень для її реконструкції та модернізації. Наявний рівень передбачених в тарифі інвестицій покриває необхідні витрати на модернізацію мереж тільки на 50%.

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА