17:19 18.08.2020

Полтавський ГЗК Компанії Ferrexpo виробив 500-мільйонну тонну концентрату

2 хв читати

Полтавський ГЗК (Ferrexpo Poltava Mining, FPM, ПГЗК, що входить в Групу Ferrexpo) в серпні поточного року виробив півмільярдну тонну залізорудного концентрату.

"Перша тонна концентрату була вироблена в 1970 році і через 50 років успішної роботи ПГЗК виробив 500-мільйонну. Підприємство домоглося цього результату завдяки злагодженій роботі всіх співробітників, модернізації виробництва та постійним потужним капітальним інвестиціям", - зазначив Голова правління Полтавського ГЗК Віктор Лотоус.

На ПГЗК концентрат відправляється в цех переробки окатків, де він переробляється й виробляються окатки - кінцевий продукт Ferrexpo. Компанія постійно модернізує своє виробництво у відповідності до найкращих світових практик. Починаючи з кінця 90-х років ХХ століття на ПГЗК було впроваджено понад 10 найважливіших проектів, інвестиції в кожен з яких склали понад 50 млн. доларів США. Зокрема, в 2020 році в роботу запущено новий технологічний комплекс з виробництва готової продукції "Секція №9" збагачувальної фабрики, інвестиції в яку склали понад 100 млн. доларів США.

Завдяки інвестиціям Компанії Ferrexpo, її основного акціонера Костянтина Жеваго та інших інвесторів, які придбали акції Компанії, що котируються на Лондонській фондовій біржі, у розвиток Компанії протягом останніх 20-ти років уже було вкладено понад 3 млрд. доларів США.

Довідка про компанію:

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатків, використовуваних у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником та експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський та Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2019 р. Компанія виробила 10,5 мільйона тонн залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА