16:32 26.08.2020

Сергій Борзов: Оратівська школа повністю готова до нового навчального року

2 хв читати

Учні початкової школи в Оратові новий навчальний рік розпочнуть з 1 вересня в оновленій будівлі, яку відремонтували в рамках програми "Великого будівництва".

У цьому сьогодні переконався голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов, перебуваючи з робочим візитом в Оратівському районі.

Початкова школа розміщена в будівлі, яка зведена в 1892 році, як будинок поміщика Михайла Вороновича і є пам’яткою архітектури. Зараз це сучасний заклад освіти, в якому навчається 226 дітей, з Оратова та навколишніх сіл.

"Ремонт школи є прикладом ефективного використання громадою державних коштів для забезпечення комфортного освітнього простору та піклування про дітей. При проведенні ремонтних робіт враховані потреби дітей з інвалідністю, що важливо для розвитку доступного освітнього середовища.

В цьому році для навчального закладу також запланована закупівля нового шкільного автобуса та обладнання для харчоблоку шкільної їдальні. Державні кошти на це виділено", - зауважив Сергій Борзов.

Проект капітального ремонту будівлі початкової школи І-ІІІ ступенів в смт. Оратів із впровадженням енергозберігаючих технологій увійшов до переліку 15 об’єктів Державної програми "Велике будівництво", які реалізовуються на Вінниччині.

Загальна кошторисна вартість капітального ремонту будівництва склала 4,804 млн гривень.Так, з Державного фонду регіонального розвитку України було виділено 3,5 млн грн, а Оратівська селищна рада надала 1,3 млн грн для цього об’єкта.

Оглянувши навчальний заклад, очільник області підсумував: "Можу з впевненістю сказати, що на сьогодні приміщення повністю готове до початку нового навчального року!"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА