12:23 07.09.2020

Яким Ти бачиш Маріуполь у 2030 році? Приєднуйся до обговорення 8 вересня

3 хв читати

Вирішувати, який шлях обере місто на наступні десять років, — саме те, про що мріє кожен українець. Впровадження технологій чи оновлення інфраструктури, нові зелені зони чи новаторські освітні програми, а, можливо, ти обираєш розвиток туризму? Маріупольська міська рада запрошує всіх жителів розповісти, який напрям важливо розвивати і  яким має бути місто у 2030 році. Долучайтеся до відкритого онлайн-обговорення планування розвитку міста на наступні 10 років вже 8 вересня 2020 року о 14:00. В будь-якому місці, з мобільного чи комп’ютеру, чекаємо на форумі Стратегії Маріуполя 2030 — для участі достатньо реєстрації на відеотрансляцію.

Під час заходу Ви першими почуєте ідеї та напрями розвитку міста до 2030 року, й головне — зможете проголосувати за ті, які вважатимете доцільними. А якщо маєте власні ідеї — ми розробили чат, в якому ви зможете не тільки написати пропозиції, а й долучитися до активного обговорення запропонованого як місцевою владою, так і іншими учасниками форуму. 

Про що говоритимемо?

  • Процес стратегічного планування: де ми знаходимось? 
  • Досвід трансформації міста Гданськ
  • Місто на перехресті можливостей та викликів
  • Міста, які змогли.  Орієнтири і фактори успіху трансформації міст в Україні та світі
  • Освітній вимір трансформації міста 
  • Візія та Місія Маріуполя: чому це важливо?

Учасники форуму — жителі міста, представники бізнесу, громадських і професійних об’єднань, спільнот, а серед спікерів: Вадим Бойченко, Маріупольський міський голова; Олександр Рябий, керівник Маріупольського офісу Проєкту USAID "Демократичне врядування у Східній Україні" ;     Сергій Орлов, заступник Маріупольського міського голови; Александра Дулькевич, мер міста Гданськ (Польща); Артем Вівдич, керівник Маріупольського офісу Проєкту USAID ”Економічна підтримка Східної України”; Олег Левченко, консультант Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України”; Лілія Гриневич, консультант Проєкту USAID “Демократичне врядування у Східній Україні”; Майк Старесініч, міжнародний консультант Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України”.

Розробка Стратегії Маріуполя 2030 реалізується за ініціативи Маріупольської міської ради та завдяки підтримці проєктів USAID Democratic Governance East (DG-East) і USAID Economic Resilience Activity (ERA). Це вагомий внесок в розвиток не лише перлини Сходу, а й в цілому — України. 

Маріуполь — унікальне місто на лінії зустрічі пагорбів Донецького регіону та Азовського моря, це індустріальний центр та важливий порт для всієї країни, в якому об'єднані колорити різних етнічних груп, культурних традицій і освітніх, інноваційних рішень. Кожен день Маріуполь стає кращим, змінюється та розвивається, відкривається світу, а його жителі мають можливість зробити все, щоб до 2030 року місто стало по-справжньому європейського рівня. 
Такі великі зміни починаються з простого. Долучайся 08 вересня 2020 року до онлайн форуму обговорення Стратегії розвитку Маріуполя до 2030. Голос кожного жителя міста під час онлайн - форуму реально визначить, яким місто стане вже за 10 років. Тож не зволікай, використай свою можливість вплинути на майбутнє міста. Кількість учасників необмежена,  поширюй цю новину серед друзів та знайомих. Маріуполь стане містом реалізації твоїх можливостей та можливостей для кожного, адже #ТутВарто й #ТутМожливоВсе. Дізнавайся більше на наших сторінках у Facebook, Instagram та Linkedin.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА