22:15 08.09.2020

RDS завершила перший етап реконструкції Пейзажної алеї в Києві

2 хв читати

Практично всі роботи виконували вручну, оскільки на об'єкт неможливо було впустити важку техніку, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" співвласник групи компаній Євген Коновалов.
У компанії зазначили, що нові доріжки вимощено гранітною плиткою з єдиним малюнком, встановлено нові опори зовнішнього освітлення з сучасними LED-світильниками.
Зроблено декоративну підсвітку сходів, лекторію та арт-композицій.
Також укріплено підпірну стінку. Встановлено лавки. Висадили нові дерева й озеленили територію. З'явилися висувні стовпчики, які обмежують заїзд автомобілів на алею. Також замінили дощову каналізацію.
Пейзажна алея – одна з пам'яток у центрі столиці. Цей оглядовий майданчик розташований у Верхньому місті, звідти відкривається вид на Поділ і Дніпро.
Алею було споруджено в 1980 році, з часом там з'явилися скульптури, арт-об’єкти, сквер.
Це великий проект із капітального ремонту. Найближчими днями планують розпочати другий етап реконструкції, який мають намір завершити у 2021 році.
Реконструкцію здійснювало ТОВ "Ростдорстрой", що входить до української дорожньо-будівельної групи компаній RDS і яке на початку 2020 року виграло тендер вартістю 110 млн грн.
Група RDS входить до топ-3 дорожньо-будівельних компаній України, в її складі компанії "Київшляхбуд" і "Ростдорстрой". Основні напрями діяльності - будівництво, реконструкція та експлуатаційне обслуговування автомобільних доріг і мостів, будівництво аеродромних комплексів.
Станом на липень 2020 року компанія працювала в дев'яти регіонах України і мала десять виробничих баз. Зокрема, будувала бетонну дорогу Н-14 Кропивницький - Миколаїв, а у рамках реконструкції траси Н-31 Дніпро - Решетилівка у Полтавській області - шляхопровід через залізницю і ділянку першої бетонної дороги в Україні. У 2019 році компанія виграла тендер Світового банку на проведення робіт на трасі першої категорії М-03 Київ - Харків - Довжанський.
Кінцевими бенефіціарними власниками групи компаній RDS є громадяни України Юрій Шумахер та Євген Коновалов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА