16:50 09.09.2020

Наскільки зручним є особистий кабінет компанії Мілоан?

3 хв читати
особистий кабінет компанії Мілоан

Мілоан — одна з найнадійніших та найбільш лояльних мікрофінансових компаній України на думку клієнтів. Кредити тут видають швидко, процентні ставки для нових клієнтів низькі, процедура видачі грошей — елементарна. Ми вирішили перевірити, чи дійсно так просто отримати кредит онлайн у Мілоан: протестували зручність особистого кабінету самостійно. Та готові розповісти вам, що ж із цього вийшло.

Реєстрація в особистому кабінеті Мілоан

Інтерфейс головної сторінки МФО — приємний для ока. Спокійна гамма, без нав'язливої реклами в стилі "візьми кредит, візьми кредит, візьми кредит". Ті, хто вже зареєструвався на сайті, можуть просто клікнути на кнопку "Увійти", ввести логін та пароль: цього достатньо для початку роботи.

Якщо особистого кабінету немає (як це було в нашому випадку), зареєструватися можна після вибору суми та терміну кредитування. На кредитному калькуляторі вибираємо необхідні значення, натискаємо "Отримати гроші". Нас перекидає на сторінку реєстрації.

Які дані запитує Мілоан:

  • ПІБ;

  • мобільний телефон;

  • електронну пошту (необов'язково);

  • код ІПН.

Ось і все: без серії/номера паспорта, місця проживання, завантаження сканів документів та кредитної історії. Ми очікували на те, що зараз потрібно буде заповнити ще одну, більш об'ємну анкету. Але цього не сталося: особистий кабінет створений та готовий до роботи.

Є й другий спосіб потрапити на сторінку реєстрації: клікніть "Увійти", а потім — "Зареєструватися" під полем для введення мобільного номера. В такому разі, сума/термін кредитування обираються автоматично: 15 000 грн на 15 днів. А за іншими параметрами, процедура реєстрації не буде відрізнятися.

Які функції пропонує особистий кабінет Милон

Після реєстрації на сайті, ми отримуємо повноцінний контроль над станом позики. Особистий кабінет Miloan дозволяє:

  • дізнатися стан запиту — схвалена чи відхилена наша заявка на кредит онлайн. В середньому, розгляд заявки займає 15 хвилин;

  • подивитися точну суму до сплати (враховуючи відсотки!);

  • частково або повністю виплатити кредит;

  • оформити повторну заявку на позику — з вибором суми, терміну та процентної ставки.

Також можна редагувати особисті дані: номер телефону, електронну пошту. Зміни вносяться швидко, без очікування підтвердження з боку МФО. І, що дуже важливо, не потрібно нікуди дзвонити, витрачаючи свій час.

Навіть після погашення поточної заборгованості ви можете зайти в особистий кабінет Мілоан тоді, коли вам потрібно: достатньо лише ввести пароль та логін. Це дуже зручно: можна переглядати дані про попередні позики, оформляти нові заявки в разі потреби.

Особистий кабінет Мілоан: "плюси" та "мінуси"

Почнемо з позитивних моментів:

  • швидка реєстрація — створення особистого кабінету зайняло не більше 5 хвилин нашого часу;

  • зрозумілий інтерфейс — все інтуїтивно й дуже просто, не потрібно бути гуру Інтернету. Розберетеся всього за пару хвилин;

  • повний спектр функцій — всі операції з позикою, від оформлення заявки до погашення кредиту, можна виконувати через особистий кабінет. Без дзвінків та візитів в офіс МФО.

Суттєвих “мінусів” в особистого кабінету Miloan немає. Або ж нам не вдалося їх виявити. Тут тобі ні типових для багатьох сайтів "глюків", ні тривалого завантаження сторінок. Погасити заборгованість вдалося теж дуже швидко: декілька кліків, й все готово.

Чи зручно брати кредит через особистий кабінет Мілоан? Однозначно, так. Якщо така необхідність у вашому житті виникла — це стане чудовою альтернативою банкам, ломбардам та візитам в офіс мікрофінансових компаній. Особливо, на період карантину.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА