17:26 17.09.2020

І Конференція з енергетичного права

2 хв читати

Коли: 09 жовтня, 09:30 – 15:00. Де: м. Київ, вул. Хрещатик, 6. Реєстрація: за посиланням.

Формат: offline & online

Асоціація правників України запрошує вас взяти участь у І Конференції з енергетичного права, яка відбудеться  у змішаному форматі.

2020 рік точно увійде до історії — української енергетики ледь не першочергово. Як розпочався рік для галузі та чим завершилися події з ключовими рішеннями НКРЕКП і розподілу Міністерства енергетики та захисту довкілля? Чим скінчиться криза в "зеленій" енергетиці? Врешті, як вплинула пандемія на подальший розвиток? Маєте змогу поставити ці питання представникам влади та ТОП-юристам сфери енергетики.

Серед учасників та доповідачів очікуються провідні фахівці галузі, представники регуляторних органів, суддівського корпусу та спеціалізованих державних установ.

Серед питань для розгляду: робота ринку електроенергії – про результати 1 року роботи (розвиток мереж, нові генеруючі потужності, RAB-регулювання); ринок відновлюваної енергетики: стан і перспективи; питання енергозалежності України (статус УРП, ринок газу, транзитні питання) тощо. Детальніше ознайомитися з програмою заходу можна тут.

Увага! Для участі у заході попередня реєстрація обов'язкова.
Реєстрація вважається остаточно підтвердженою з моменту оплати участі у заході.

У випадку неможливості  проведення заходу офлайн через карантинні обмеження та підвищення  рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, захід буде проведено лише в онлайн-форматі. Різницю між вартістю участі різних типів квитків буде повернено учаснику.

За додатковою інформацією щодо заходу та можливостей партнерства звертайтесь, будь ласка, до Секретаріату АПУ за тел.: +380 (44) 492-88-48, e-mail: [email protected]. Контактна особа – Вікторія Доценко.

З питань медіа-партнерства звертайтеся до представника Секретаріату АПУ за номером телефону (067) 158-46-46, e-mail: [email protected]. Контактна особа – Юлія Гончаренко.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА