11:02 21.09.2020

NAI Ukraine - краща консалтингова компанія в сфері нерухомості 2020 року по версії Global Banking and Finance Awards

2 хв читати

NAI Ukraine відзначена престижною міжнародною нагородою Global Banking and Finance Awards 2020 у двох номінаціях: Кращий девелопер комерційної нерухомості України 2020 року, Краща консалтингова компанія з нерухомості СНД і Східної Європи-2020.

Премія була заснована Global Banking and Finance Review - фінансовим журналом Великобританії. Він був запущений в 2010 році і фокусується на світових фінансових тенденціях і подіях. Журнал - це незалежна платформа фінансового контенту, яка заслуговує довіри, що дозволяє впливати на світове фінансове співтовариство. Платформу читають керівники вищої ланки, компанії зі списку Fortune 500, інвестори, трейдери і банкіри.

Премія Global Banking & Finance Awards була заснована в 2011 році, щоб відзначити надихаючі зміни, що відбуваються в світовому співтоваристві. Вони відображають інновації, досягнення, стратегію, прогресивні і надихаючі зміни, що відбуваються в бізнес-секторі.

Краща консалтингова компанія в сфері нерухомості 2020

NAI Ukraine по праву може називатися Кращою консалтинговою компанією в сфері нерухомості СНД і Східної Європи 2020 року, оскільки наш продукт унікальний - ми забезпечуємо комплексний супровід проекту від вибору майданчика і створення концепції до проектування відповідно до вищих світових стандартів якості.

Ми піклуємося про комерційну ефективність кожного об'єкта при максимальній рентабельності і стабільному управлінні. Також ми надаємо фінансування.

Загальне портфоліо наших проектів - понад 2,5 млрд євро.

На думку журі, компанія виділяється на тлі безпрецедентної активності в сфері торговельної нерухомості, NAI Ukraine є автором концепцій унікальних об'єктів, масштабних проектів, які активно будуються за участю компанії. У тому числі вихід на український ринок таких гігантів ритейлу, як H & M і IKEA.

«NAI Ukraine користується високим рівнем довіри серед міжнародних рітейлерів, і ми активно просуваємо Україну на світовій арені, в тому числі за рахунок визнання такої надійної платформи, як Global Banking and Finance Review. Ми високо цінуємо таке визнання вже третій рік поспіль. І будемо продовжувати рухатись прямо, щоб задовольнити потреби наших клієнтів, партнерів і рейтинги », - говорить генеральний директор Віталій Бойко.

***

NAI Ukraine є частиною NAI Global, ТОП-3 глобальної консалтингової та брокерської компанії в сфері нерухомості, представленої в 55 країнах з більш ніж 400 офісами і 7000+ співробітниками.

NAI Ukraine була нагороджена премією Global Banking and Finance Awards в 2018 році (Краща консалтингова компанія в сфері нерухомості, Білорусь, Казахстан, Україна), 2019 рік (Краща консалтингова компанія в сфері нерухомості в країнах СНД і Східної Європи).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА