12:25 21.09.2020

Піклування про літніх людей у пансіонатах Life-House під час пандемії коронавірусу

2 хв читати

У цей час, коли шириться коронавірусна хвороба, кожному з нас необхідно бути пильним та оберігати здоров'я і життя близьких нам людей. Особливим чином треба піклуватися про людей похилого віку, адже вони є найбільш уразливими до COVID-19 і входять до групи ризику. Керуючись цими думками, керівництво і персонал приватних будинків для людей похилого віку Life-House постійно працює над забезпеченням необхідних умов для захисту постояльців від хвороби.

Декілька фактів про пансіонати Life-House

Приватні пансіонати Life-House — це мережа сучасних геріатричних будинків для людей похилого віку, в яких надається повний комплекс послуг по догляду за літніми людьми. Керівництво компанії руйнує шаблони, створені старими будинками пристарілих радянського зразка, і створює сучасні заклади європейського рівня. Більше інформації можна отримати на офіційному сайті компанії — https://life-house.ua.

Заходи, яких було вжито під час пандемії

Що зробила компанія Life-House задля безпеки своїх мешканців під час поширення небезпечного вірусу? Чи можна сказати, що ставлення до карантинних вимог є дійсно серйозним і відповідальним? Зазвичай красномовну відповідь на такі запитання дають результати перевірок незалежних профільних державних служб. Нещодавно ми пройшли таку перевірку. До нас завітали представники Департаменту реалізації національного превентивного механізму Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Вони здійснили моніторинговий візит в один з наших комплексів у місті Києві.

Результати перевірки:

  1. Осіб з ознаками гострої респіраторної хвороби і підвищеною температурою не було виявлено ані серед мешканців пансіонату, ані поміж персоналу, який в ньому працює.
  2. Під час свого візиту представники Департаменту мали безпосереднє спілкування з жителями комплексу. Скарг на непридатність умов утримання, поводження та догляду не надійшло.
  3. У закладі дотримуються масочного режиму.
  4. Вхід сторонніх осіб обмежено.
  5. Усілякі пакунки і передачі мешканцям будинка проходять попередню дезінфекцію на 1-му поверсі комплексу.
  6. Виконується регулярна (тричі на день) дезінфекція житлових кімнат та інших приміщень.
  7. У закладі забезпечено достатній запас медичних масок, рукавичок, бахіл і дезінфікуючих засобів. Цей запас постійно поповнюється.
  8. Харчоблок виконує свою функцію відповідно до всіх необхідних санітарно-епідеміологічних вимог.
  9. Після перевірки представники Департаменту надали декілька вказівок, які допоможуть ще краще піклуватися про забезпечення епідеміологічної безпеки. Ці вказівки були одразу взяті в обробку.

Окрім вищезазначених заходів керівництвом компанії було вжито і додаткових. Відтепер при прийнятті нових мешканців буде проводитись ПЦР тестування на виявлення COVID-19. Це допоможе не впустити хворобу до стін наших комплексів і виявити її ще перед порогом. Такі міри відображають наш підхід до роботи. Ми не хочемо надавати просто шаблонні послуги по догляду, ми прагнемо піклуватися про життя літніх людей незалежно від того, що відбувається у світі!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА