14:18 21.09.2020

На Хмельниччині акція "Твоя енергонезалежність" вийшла на завершальний етап

2 хв читати
На Хмельниччині акція "Твоя енергонезалежність" вийшла на завершальний етап

Аби зекономити на газі під час холодів, у ощадливих жителів області залишився час до 30 вересня. В рамках останнього етапу акції "Твоя енергонезалежність" ціна блакитного палива на зиму складає 5,49 грн за кубометр.

Наразі понад 2100 подолян подбали про свою енергонезалежність, зарезервувавши на опалювальний період більше 2 млн кубометрів блакитного палива. У порівнянні з минулим роком кількість підписників другого сезону акції вже зросла.

"Фіксовані ціни на газ у час, коли споживання і вартість блакитного палива найбільші, дозволять захистити домашні бюджети жителів Хмельниччини. На думку незалежних експертів, взимку ціна енергоресурсу може сягнути 7 грн за кубометр. Тому, придбавши, наприклад, тисячу кубометрів газу за акційною ціною, споживач зекономить приблизно півтори тисячі гривень, – говорить директор ТОВ "Хмельницькгаз Збут" Андрій Левицький. – Після закінчення холодів блакитне паливо зазвичай дешевшає. Таким чином вигідна пропозиція дозволить заощадити саме тоді, коли і потрібно, а подолянам варто поквапитися, аби встигнути вигідно замовити газ на опалювальний сезон".

Укласти договір на участь в акції жителі області можуть в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, у центрах обслуговування клієнтів та відділеннях ТОВ "Хмельницькгаз Збут", а також за телефонами Контакт-центру: (067)-01-14-104 або (0382)-686-504.

До речі, більше половини підписників "Твоєї енергонезалежності" замовили газ на зиму онлайн – за допомогою Особистого кабінету на сайті 104.ua.

Використати створений запас блакитного палива необхідно з 1 жовтня 2020 року до 31 березня наступного. Якщо подоляни не встигнуть спожити увесь акційний резерв енергоресурсу, "Хмельницькгаз Збут" поверне залишок коштів або зарахує його для майбутніх платежів.

Детальні умови акції: https://bit.ly/2CYMMRC

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА