10:45 23.09.2020

Як стати лідером 4.0 та адаптувати команду до гібридного робочого місця: кейси топових HRD на HR Wisdom Summit

2 хв читати

30 вересня HR-фахівці ДТЕК, "IBM Україна", ANCOR Ukraine, GlobalLogic, TECHIIA та інших великих компаній поділяться інструментами адаптації HR-стратегій до нових реалій і розкажуть, якими навичками варто оволодіти насамперед.

Програма і спікери: https://hrws.delo.ua/ 

Щорічно бізнес/медіа бюро еkonomika+ збирає найкращих HRD країни, щоб обговорити актуальні виклики галузі, обмінятися досвідом та робочими інструментами. 2020 рік змусив усі компанії якнайшвидше адаптуватися до нової карантинної реальності. Учасники HR Wisdom Summit першими дізнаються про посткарантинні стратегії великого українського бізнесу, щоб впровадити їх у своїх компаніях.

Теми HR Wisdom Summit:

- Про роботу з брендом роботодавця під час карантину розповість директор з розвитку бізнесу Ancor Ukraine Андрій Данилюк.

- Як переформатувалися вимоги до ефективного лідерства, поділиться викладач kmbs та консультант з організаційного розвитку Олена Жильцова.

- Розвіє п’ять основних міфів про віддалену роботу Associate Vice President, Head of People компанії GlobalLogic Катерина Губарєва.

- Які тренди впливають на HR-компетенції, розповість голова наглядової ради Асоціації HR Pro Катерина Ковалевська.

- Як корпоративний спорт збільшить ефективність команди, поділиться керівник відділу сервісу та роботи з основними клієнтами Parimatch Олена Бахтигузіна.

Захід відбудеться у гібридному форматі: офлайн і онлайн. Місце проведення HR Wisdom Summit: Академія ДТЕК. Ми подбали про те, щоб на івенті учасники дотримувалися необхідної дистанції. На вході будуть встановлені рамки аерозольного знезараження від інфекцій, вірусів і бактерій, а учасники будуть забезпечені антисептиками та масками.

По закінченню заходу відбудеться церемонія нагородження найкращих HRD та компаній брендів-роботодавців за версією "ТОП-100. Рейтинги найбільших". Це чудова нагода познайомитися, обмінятися досвідом та ідеями з колегами по галузі у неформальній обстановці з келихом шампанського.

Оскільки соціальна місія бізнес/медіа бюро еkonomika + — допомагати підприємцям, надаючи знання і перевірені стратегії, організатори запровадили формат участі FREE, за яким усі охочі матимуть доступ до виступів чотирьох спікерів безкоштовно.

Вибрати формат і зареєструватися: https://hrws.delo.ua/ 

Організатори:

Ekonomika+ — бізнес/медіа бюро, до якого входять онлайн-видання mmr.ua, delo.ua і womo.ua, а також журнал "ТОП-100. Рейтинги найбільших". Ekonomika+ щорічно проводить понад 20 ділових заходів, серед яких SHE Congress (обмін унікальним досвідом жінок у бізнесі), "Завтра" (конференція унікальних тинейджерів), Business Wisdom Summit (стратегії та досвід змін від лідерів великого бізнесу), HR Wisdom Summit (обмін кейсами між HR-фахівцями за межею стандартних компетенцій).

Бізнес-портал delo.ua — це новини бізнесу, економіки, політики та інших сфер, інтерв’ю зі знаковими особистостями, огляди різних ринків та основних тенденцій на них, ексклюзивні коментарі авторитетних експертів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА